طرز تهیه خوراک نخود فرنگی
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه خوراک نخود فرنگی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
اگر رژیم هستید و یا به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت و در عین حال راحت و سریع هستید قطعا پیشنهاد ما به شما خوراک نخود فرنگی است که می توانید با قارچ یا مرغ آن را تهیه کنید و علاوه بر خاصیت غذایی که دارد از طعم بی نظیر ان لذت ببرید.
روش اول: خوراک نخود فرنگی و سیب زمینی
مواد لازم
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
۱ قاشق چایخوری پودر کاری
½ قاشق چایخوری پودر زیره
½ قاشق چایخوری پودر گشنیز
¼ قاشق چایخوری زردچوبه
۱ عدد گوجه فرنگی متوسط
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۱ فنجان نخود فرنگی
½ فنجان آب یا آب سبزیجات
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
گشنیز تازه خرد شده برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه
مرحله اول: روغن را در یک تابه بزرگ یا قابلمه روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود سپس سیر اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرشان بلند شود.
مرحله دوم: پودر کاری، پودر زیره، پودر گشنیز و زردچوبه را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید تا ادویه ها معطر شوند. مراقب باشید ادویه ها نسوزند.
مرحله سوم: گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود و کمی آب آن کشیده شود در ادامه سیب زمینی های نگینی خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شوند. چند دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم: نخود فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید. مقدار آب باید به حدی باشد که کمی روی سیب زمینی ها را بپوشاند نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم اضافه کنید.
مرحله پنجم: حرارت را کم کنید، در تابه یا قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند و خوراک جا بیفتد، بپزد. هر از گاهی هم بزنید تا ته نگیرد و در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در صورت تمایل با گشنیز تازه خرد شده تزئین کنید و گرم سرو کنید.
روش دوم: خوراک نخود فرنگی و مرغ
مواد لازم
۳۰۰ گرم سینه مرغ
۱ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
۲۰۰ گرم قارچ
۱ فنجان نخود فرنگی
½ فنجان آب مرغ یا آب
¼ فنجان خامه صبحانه یا شیر
۱ قاشق چایخوری آویشن خشک
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری تازه خرد شده برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه
مرحله اول: در یک تابه بزرگ یا قابلمه، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قطعات مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا از همه طرف قهوهای شده و کاملاً بپزند. مرغ را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید و در همان تابه، پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و کمی طلایی شود.
مرحله دوم: سیر له شده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود و قارچهای ورقه شده را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آنها کشیده شود در این مرحله میتوانید کمی نمک اضافه کنید.
مرحله سوم: نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و آب مرغ یا آب را اضافه کنید. اگر از آویشن استفاده میکنید، آن را نیز اضافه کنید. بگذارید مواد به جوش بیایند، سپس حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه بپزد تا نخود فرنگی کمی نرم شود.
مرحله چهارم: مرغ پخته شده را دوباره به تابه برگردانید و هم بزنید تا با مواد دیگر مخلوط شود اگر میخواهید خوراک غلیظتر و خامهایتر شود، در این مرحله خامه صبحانه یا شیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. اجازه دهید چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بماند تا کمی غلیظ شود.
مرحله پنجم: نمک و فلفل سیاه را به میزان لازم بچشید و تنظیم کنید و در صورت تمایل با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید و گرم سرو کنید.