طرز تهیه چیز کیک پرتقالی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک پرتقالی خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک ها یکی از سریع ترین و متنوع ترین دسر هایی هستند که می توانید با یک دستور العمل آسان و ساده، به راحتی در خانه تهیه کنید. چیز کیک پرتقالی طعم بسیار خوبی دارد و فوقالعاده خوشمزه و لذیذ می باشد. چیز کیک پرتقالی را می توان به عنوان دسر استفاده نمود. علاوه بر آن می توان به عنوان یک نوع شیرینی برای پذیرایی در مهمانی ها یا عصرانه در کنار چای یا قهوه سرو نمود. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک پرتقالی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک پرتقالی
- بیسکویت پتی بور ۲ بسته
- کره ۱۰۰ گرم
- آب پرتقال یک لیوان
- پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامهای) یک بسته ۲۰۰ گرمی
- خامه یک بسته ۲۰۰ گرمی
- شکر ۳ قاشق غذاخوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری (به دلخواه)
- پرتقال فیله شده ۱ عدد
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
- ژله پرتقالی ۱ بسته
طرز تهیه
برای تهیه چیز کیک پرتقالی ، ابتدا بیسکویتها را با گوشتکوب یا غذاساز کاملا پودر کنید. کره را روی حرارت غیر مستقیم یا کم ذوب کنید. سپس بیسکویت پودر شده را با کره آب شده مخلوط کنید.
کف قالب کمربندی را نایلون انداخته و بیسکویت را کف قالب پهن کنید و با گوشتکوب خوب فشرده کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.
در ادامه ژلاتین را روی آب سرد ریخته و بگذارید تا اسفنجی شود. سپس ژلاتین را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید تا بن ماری شود.
یک عدد پرتقال را فیله و خرد کنید. خامه، پنیر ماسکارپونه، دو قاشق غذاخوری شکر و وانیل را داخل یک کاسه بریزد و با همزن برقی یا دستی خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس فیله پرتقال و ژلاتین حل شده را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
قالب را از یخچال بیرون بیاورید و مواد پنیری را به آرامی روی بیسکویت بریزید و سطحش را کامل صاف کنید. سپس قالب را دوباره داخل یخچال بگذارید و یک ساعت زمان بدهید تا لایه پنیری خودش را بگیرد.
یک لیوان آب پرتقال را روی حرارت بگذارید تا کمی گرم شود. سپس یک بسته پودر ژله پرتقالی را داخل آب پرتقال گرم بریزید و کمی هم بزنید تا کامل حل شود. وقتی که خنک شد، چیز کیک پرتقالی را از یخچال بیرون بیاورید و ژله پرتقالی را به آرامی روی لایه پنیری بریزید و چیز کیک پرتقالی را به مدت سه تا چهار ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
وقتی که ژله روی چیز کیک سفت شد، چیز کیک پرتقالی را از قالب خارج کنید و برش بزنید و داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با پرتقال فیله شده یا ورقه شده تزئین کنید. نوش جان.