طرز تهیه کیک بادام زمینی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک بادام زمینی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید.
کیک بادام زمینی دارای ارزش غذایی بالایی است، بادام زمینی علاوه بر مصرف به صورت میان وعده، به عنوان یک فاکتور در تهیه انواع غذاها، سس ها، سالاد، دسر و بستنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. کیک بادام زمینی یکی از بهترین مدل های دسر و شیرینی می باشد. امروزه از این کیک برای مراسمات مختلف خانوادگی استفاده می شود. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه کیک بادام زمینی با ما همراه باشید.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- روغن۱ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- بادام زمینی خرد شده ۱/۲ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو ۳ قاشق غذا خوری
- تخم مرغ ۳ عدد
طرز تهیه
ابتدا بکینگ پودر ، آرد و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کرده و سه مرتبه الک کنید. سپس فر را بر روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم نموده و زمان می دهیم تا گرم گردد.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با شکر حدود پانزده دقیقه به همزن خوب بزنید تا کرمی و کشدار شود. سپس شیر و روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بادام زمینی ها را به مخلوط آرد اضافه کنید و سپس قاشق قاشق از مخلوط آردی به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با لیسک از یک جهت خوب مخلوط کنید.
قالب مورد نظر و مناسب خود را انتخاب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید یا آن را چرب نمایید، سپس مواد کیک آماده شده را درون قالب بریزید سپس قالب حاوی کیک را برای زمان ۴۵ الی ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته شود.
از دقیقه ۴۰ کیک را با یک خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد کیک شما آماده است. بعد از پخت کیک ۵ دقیقه صبر کنید سپس از فر بیرون بیارید تا خنک شود. نوش جان.