طرز تهیه دو پیازه
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه دو پیازه ، غذای اصیل و لذیذ شیرازی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
خوراک دو پیازه یکی از غذاهای خوش پخت و خوشمزه شیرازی است که با مواد اولیه بسیار کم و به راحتی در منزل قابل طبخ است، دستور ساخت دو پیازه زمان پخت خیلی کمی دارد و به راحتی می توانید این غذای خوشمزه را تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه دو پیازه
- پیاز : ۲ عدد
- کره : ۵۰ گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- زرد چوبه : به میزان لازم
- سیب زمینی : ۵۰۰ گرم
- جعفری : ۴ قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه دو پیازه
ابتدا سیبزمینیها را به هر روشی که دوست دارید آبپز کنید.
در یک ماهیتابه پیازها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه را اضافه کنید.
وقتی سیبزمینیها کامل پخته شدند، پوست آنها را جدا کنید و آنها را به قطعات کوچک برش بزنید سپس به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، زردچوبه، فلفل و آب لیمو را به مواد داخل تابه بیفزایید و مواد را با هم تفت دهید تا خوراک کاملا سفت شود.
نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دو پیازه شما آماده است می توانید روی آن را به وسیله جعفری تزیین کنید. همچنین دو پیازه را میتوانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان
نکات:
- افزودن آبلیمو اختیاری می باشد.
- زردچوبه در تهیه دو پیازه سیب زمینی هر چقدر بیشتر باشد رنگ بیشتری می دهد.
- می توانید از رب هم استفاده کنید.
- دو پیازه را می توانید با مرغ یا جگر نیز تهیه کنید.
- اگر سیب زمینی را پوره کردید می توانید دو پیازه را به صورت قالبی تهیه کنید.
- می توانید نعنا خشک نیز به مواد اضافه کنید.