طرز تهیه سوپ پای مرغ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ پای مرغ خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پای مرغ یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی است که سرشار از کلاژن می باشد و کلاژن یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار در حفظ جوانی و پوست می باشد. پای مرغ سرشار از منیزیم، کلسیم، فسفر و پروتئین می باشد و تاثیر بسزایی در شادابی پوست شما دارد.این سوپ برای کسانی که کمبود کلسیم دارند نیز بسیار مفید می باشد. سوپ پای مرغ یک سوپ بسیار ساده اما مقوی است و برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم سوپ پای مرغ
- پای مرغ ۱۰ عدد
- برگ بو ۱ عدد
- کرفس ۱ ساقه
- فلفل سبز ۱ عدد
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- هویج متوسط ۲ عدد
- روغن مایع به اندازه کافی
- لیمو ترش یا نارنج ۱ عدد
- نمک ، فلفل و پودر آویشن به اندازه کافی
طرز تهیه
ابتدا پاهای مرغ ها را با دقت پاک میکنیم و میشوییم و در داخل قابلمه ای میگذاریم و ۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم.در ادامه نمک، فلفل، پودر آویشن به هر میزان که با ذائقه شما سازگار است به پای مرغ و آب می افزاییم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم تا خوب بپزد.
ساقه کرفس را میشوریم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد میکنیم.هویج ها را نیز نگینی خرد میکنیم و یا رنده میکنیم. پیاز را پوست میگیریم و میشوییم و از وسط برش میزنیم و روی تخته به صورت نگینی خرد میکنیم.
در تابه ای کمی روغن میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا روغن تقریبا به مرور زمان داغ شود سپس پیازهای نگینی خرد شده را داخل تابه میریزیم و یک تفت میدهیم و شعله همچنان کم است تا کمی پیازها نرم شوند، سپس سیر را رنده میکنیم و کمی تفت می دهیم.
بعد کرفس خرد شده را به پیاز می افزاییم و تفت میدهیم سپس هویج و برگ بو را به مواد اضافه میکنیم و مجددا تفت میدهیم.
سپس مواد داخل تابه را به پای مرغ اضافه میکنیم.و اگر آب پای مرغ کم بود ۳الی۴ لیوان آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را زیاد میکنیم تا مواد به جوش بیاد سپس حرارت را کم کرده و صبر میکنیم تا سوپ خوب پخته شود و جا بیفتد. در آخر سوپ را در کاسه ای کشیده و با طعم دهنده عالی سوپ ها که لیمو تازه یا نارنج است نوش جان کنید.