طرز تهیه رولت انار
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه رولت انار خوشمزه مخصوص شب یلدا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
شیرینی رولتی از پرطرفدارترین شیرینی های تر است، این رولت خوشمزه را در خانه تهیه و همراه با یک فنجان چای یا قهوه، عصرانه را میل کنید. رولت انار جزو پرطرفدارترین شیرینی های تر است که از یک لایه اسفنجی و مواد میانی تشکیل شده است و یک دسر بسیار خوشمزه است که بر خلاف ظاهر پیچیده، خیلی سریع و راحت آماده می شود. در ادامه با آموزش کامل و مرحله به مرحله رولت انار با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک رولت
- آرد سفید سهچهارم پیمانه
- تخم مرغ چهار عدد
- شکر ۱۰۰ گرم
- کره پاستوریزه (ذوب شده) ۴۰ گرم
- وانیل یک و یک دوم قاشق چایخوری
- نمک یک چهارم قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم رولت انار
- انار دانه شده یک عدد
- اسانس وانیل سه چهارم قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
- شکر (ترجیحا پودر قند) یک دوم پیمانه
- پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- خامه قنادی شیرین منجمد
طرز تهیه کیک
ابتدا، فر را روشن و روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (معادل ۳۷۵ فارنهایت) تنظیم کنید. روی کف ظرف مخصوص فر یک کاغذ روغن قرار دهید و تنها کمی روی کاغذ را روغن پاشی کنید.
در یک کاسه متوسط تخم مرغها را بشکنید و حدود پنج دقیقه آنها را با همزن برقی هم بزنید تا به خوبی غلیظ و کرم رنگ شوند. در حالی که همزن روشن است، پودر قند را به تدریج به تخم مرغها اضافه کنید. مواد را با همزن خوب هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
در ادامه، دور همزن را کم کنید و اسانس وانیل را به کاسه اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را کم کم اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا فرم خمیری شکل یکدستی به خودش بگیرد.
خمیر رولت به دست آمده را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. با استفاده از کاردک یا لیسک خمیر را روی کاغذ روغنی پخش کنید. مطمئن شوید که مایه کیک اسفنجی را به شکل لایهای نه چندان نازک اما مستطیلی شکل روی کاغذ به خوبی پخش کردهاید. کیک را به مدت ۱۱ تا ۱۴ دقیقه، یا تا زمانی که یک خلال دندان در مرکز کیک رولت قرار دهید و بدون چسبندگی به مایه کیک بیرون بیاید، در فر قرار دهید.
در حالی که کیک در فر در حال پخت است، روی پیشخوان مسطحی که در اختیار دارید یا روی یک کاغذ روغنی تمیز کمی آرد یا حتی پودر قند بپاشید. با این کار از چسبیدن کیک به سطح جلوگیری میکنید.
کیک را از فر خارج کنید. یک چاقو بین کیک و لبههای ظرف بکشید تا در صورت چسبیدن به ظرف از آن جدا شود. با احتیاط کیک رولت را برعکس روی کاغذ یا سطح مسطح برگردانید. اجازه دهید کیک شما کاملا خنک شود. برای خشک شدن روی کیک را یک حوله تمیز قرار دهید.
طرز تهیه کرم
پنیر ماسکارپونه و خامه قنادی را در یک کاسه بریزید. آنها را با همزن برقی خوب هم بزنید به طوری که حالتی پوک به خودش بگیرد. یک لایه ضخیم از مخلوط پنیر و خامه فرم گرفته را به طور یکنواخت روی کیک بمالید. سپس، روی این لایه را با دانههای انار بپوشانید. کیک را با دقت رول کنید. در صورت تمایل میتوانید کمی پودر نارگیل را به همراه پودر قند وسط کیک و قبل از رول کردن بپاشید.
روی رولت را با پودر نارگیل، کمی از باقیمانده خامه و پنیر و همینطور دانههای انار به مقدار کم بپوشانید. رولها را در اندازه نه چندان بزرگ و پهن برش بزنید. رولت انار شما برای سرو در شب یلدا آماده است. نوش جان!