طرز تهیه حلوا زنجبیل تبریزی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه حلوا زنجبیل تبریزی ، یکی از پرطرفدارترین حلواها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
حلوا یکی از شیرینیهای قدیمی ایرانی است که در دسته محبوب ترین دسرها به شمار میآید. حلوا از جمله دسرهای سرو شده در مراسمهای عزا و ایام ماه رمضان نیز میباشد و معمولا همه افراد مزه آن را میپسندد. یکی از انواع محبوب آنها حلوا زنجبیلی تبریز است.
حلوای زنجبیلی تبریز یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که با حلواهای دیگر مانند حلوای آرد گندم کاملا متفاوت است. این حلوا بافتی بسیار نرم و لطیف دارد و در دهان آب می شود. در ادامه طرز تهیه حلوا زنجبیلی خوش طعم و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- آرد گندم ۱ پیمانه
- پودر قند ۱/۲ پیمانه
- پودر گردو ۱/۲ پیمانه
- کره ۷۰ گرم
- پودر زنجبیل ۱ قاشق غذاخوری
- پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
برای تهیه حلوا زنجبیلی، ابتدا آرد گندم را ۲ مرتبه الک کرده و داخل قابلمه مناسبی ریخته و با حرارت ملایم به قدری تفت می دهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.
کره (یا روغن جامد) را داخل تابه مناسبی ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا به حالت مایع تبدیل شود. حالا آرد تفت داده شده را به کره می افزاییم و روی حرارت تفت می دهیم تا ترکیب آرد و کره کاملا به رنگ طلایی در آید.
حالا پودر قند، پودر هل و زنجبیل را روی آرد در حال تفت خوردن الک می کنیم و خوب با هم مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم.
داخل ظرف چهار گوشی کاغذ روغنی انداخته و مواد را به همان حالت گرم داخل ظرف ریخته و با یک قاشق مواد را کاملا فشرده و سطح مواد را صاف می کنیم و روی حلوا را با پودر گردو (یا مواد دلخواه دیگر چون پودر پسته، گل سرخ و…) تزئین می کنیم.
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه که حلوا کاملا سرد شد آن را با چاقو به شکل لوزی و یا هر فرم دلخواه دیگر برش داده و در ظرف سرو چیده و نوش جان کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه حلوای زعفرانی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه حلوای سیاه خوشمزه و تیره رنگ
- طرز تهیه کیک بستنی ، دسر خوشمزه و پرطرفدار
- طرز تهیه دسر شعریه (باقلوا شعریه)
- طرز تهیه رنگینک ، دسر خوشمزه جنوبی
- طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای
- طرز تهیه شوکو خرما ، دسری خوشمزه و مقوی
- طرز تهیه شیربرنج ، دسر خوشمزه و اصیل ایرانی
- طرز تهیه مسقطی زعفرانی ، دسر لذیذ شیرازی