طرز تهیه مارمالاد انجیر
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مارمالاد انجیر خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مارمالاد انجیر یکی از مارمالادهای پر طرفدار در دنیا می باشد که از میوه خوشمزه تابستانی انجیر تهیه می شود. مارمالاد همان مربایی است که میوه آن را قبل از پخت له میکنند. مارمالاد را با انواع میوهها میتوان درست کرد و طرز تهیه راحتی دارد. مارمالاد انجیر مانند مربای انجیر بسیار خوشمزه و مقوی می باشد. فرقی ندارد شما از چه نوع انجیر سیاه یا زرد استفاده می کنید ، حتی می توانید از انجیر خشک نیز در تهیه مارمالادها استفاده کنید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه مارمالاد انجیر همراه ما باشید.
مواد لازم برای مارمالاد انجیر
- انجیر ۱ کیلو
- شکر ۱کیلو و ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری سرپر
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
- گلاب نصف فنجان
طرز تهیه
برای تهیه مارمالاد انجیر، ابتدا انجیرها را داخل مخلوط کن و یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا کاملا له شوند. فقط دقت کنید ، انجیرها آب نیندازند.
سپس انجیرهای له شده را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و به قوام بیاید. در این فاصله گلاب را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و روی حرارت بخار کتری حل کنید.
در آخر کار آبلیمو را به مارمالاد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. سپس ژلاتین و گلاب حل شده را به مارمالاد انجیر اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
مارمالاد را پس از سرد شدن داخل شیشه تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه مارمالاد انجیر
۱- در بیشتر پخت مارمالاد از ژلاتین استفاده می شود ولی به دلیل حالت ژله ای خود انجیر میتوانید اضافه نکنید.
۲- افزودن گلاب اختیاری می باشد.
۳- افزودن زعفران باعث خوش رنگ شدن مارمالاد می شود.
۴- شما از هر نوع انجیری می توانید استفاده کنید.
۵- مقدار شکر بسته به شیرینی انجیر ها ممکن است کمتر یا بیشتر شود.