طرز تهیه کیک پرتقالی سیسیلی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کیک پرتقالی سیسیلی ، یکی از خوشمزه ترین کیک های بین المللی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ها یکی از بهترین و پرطرفدارترین دسرها برای یک عصرانه دلچسب در تمام دنیا هستند. تنوع پخت کیک ها بسیار زیاد است. نوع خانگی کیک ها اما، بسیار محبوب تر است. یکی از کیک های بسیار خوشمزه که قطعا عاشق طعم آن می شوید، کیک پرتقالی است.
کیک پرتقالی سیسیلی یک نوع کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم پرتقالی است که در تهیه آن از پرتقال کامل شامل آب پرتقال، پوست آن، پالپ و… استفاده می شود. این کیک که عطر پرتقال دارد بسیار مناسب مهمانی های شماست. در ادامه طرز تهیه کیک پرتقالی سیسیلی خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پرتقال ارگانیک و تازه ۱ عدد
- آرد ۱ و ¾ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- کره آب شده ۱۰۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- ماست یونانی ساده ۱۰۰ گرم (۱/۳ لیوان)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای لعاب روی کیک
- آب یک عدد پرتقال تازه
- شکر ۱۰۰ گرم (۱/۳ لیوان)
طرز تهیه کیک پرتقالی سیسیلی
برای تهیه این کیک خوشمزه، ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک خود را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس روی آن را با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
حالا یک کاسه بزرگ بردارید، شکر را داخل آن بریزید و تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و با همزن هم بزنید تا زمانی که رنگ آن روشن شود و پف کند.
سپس آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و همراه با کره آب شده به کاسه مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید. مواد را کاملا هم بزنید تا یکدست شوند. سپس ماست را هم اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.
در این مرحله پرتقال را خوب بشویید و با پوست به قطعات کوچک خرد کنید. پوست پرتقال را اصلا جدا نکنید و فقط دانه های آن را خارج کنید.
سپس پرتقالهای خرد شده را داخل یک مخلوط کن بریزید تا وقتی به شکل پوره درآید. پرتقال را به مخلوط کیک اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا ترکیب شود و سپس مایه کیک را در قالبتان بریزید.
قالب را به مدت ۵۰ دقیقه تا یک ساعت دورن فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا بپزید. پس از گذشت ۳۵ دقیقه یک خلال دندان در مرکز کیک فرو می کنیم، اگر مایه کیک به خلال دندان نچسبید یعنی کیک ما به طور کامل پخته است. پس از پخت، اجازه دهید کیک به مدت ۱۵ دقیقه سرد شود و بعد آن را از قالب خارج کنید.
برای آماده کردن لعاب روی کیک، شکر و آب پرتقال را درون قابلمه ای کوچک روی حرارت قرار دهید تا شکر ذوب شود و چند دقیقه بگذارید تا جوش بیاید و به شکل شربت شود. سپس با یک برس قنادی لعاب را روی سطح کیک بمالید. قبل از برش اجازه دهید کاملا سرد شود. سپس آن را برش بزنید و به همراه یک چای تازه سرو کنید.
چند نکته
- دقت کنید که هرچه پرتقال شما تازه، آبدار و شیرین باشد، کیک خوشمزه تری خواهید داشت.
- مقدار شکر بسته به ذائقه شماست، می توانید مقدار آن را کمتر و یا کمی بیشتر کنید.
- لعاب روی کیک اختیاری است اما باعث می شود کیکی بسیار خوشمزه داشته باشید.
- می توانید علاوه بر لعاب پرتقال، از حلقه های پرتقال نیز برای تزئین روی کیک استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه شیرینی قرابیه خوشمزه به روش اصیل تبریزی
- طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه شیرینی نارگیلی مجلسی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی بهشتی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه شیرینی قیطونی خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کیک روانی ترکیه با شربت مخصوص
- طرز تهیه کیک روانی پرتقالی ، کیک خوشمزه ترکی