طرز تهیه پنیر برشته
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پنیر برشته خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پنیر برشته یک غذای شمالی است که با مواد در دسترس و ساده ای درست می شود این غذای گیلانی طعم فوق العاده ای دارد شمالی ها این غذا را به همراه برنج یا نان میل می کنند پنیر سیامزگی، پای ثابت همه غذاهای رشتی است و بسیار زیاد از ان در اشپزی استفاده می کنند حتی در بسیاری از مواقع از شوری این پنیر به عنوان نمک غذا استفاده میکنند. در گیلان این غذا را با پنیر سیامزگی درست می کنند اما اگر این نوع پنیر در دسترس شما نیست می توانید از پنیرهای موجود استفاده کنید. همچنین شما می توانید این غذا را به عنوان صبحانه نوش جان کنید در ادامه با طرز تهیه پنیر برشته با ما همراه باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۳ عدد
- پنیر ۳ قاشق غذاخوری
- کره ۲ قاشق
- شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
- زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید سپس کمی کره درون تابه بریزید تا کره اب شود.
مرحله دوم: پنیر را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر اب شود پس از چند دقیقه شوید خشک به تابه اضافه کنید و دوباره مواد را مخلوط کنید.
مرحله سوم: در این مرحله تخم مرغ ها دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید در اخر کمی زردچوبه به مواد اضافه کنید و پس از کمی تفت خوردن شعله را خاموش کنید.
این غذا را در کنار نان گرم و سبزی نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
۱- به ازای هر قاشق پنیر یک تخم مرغ نیاز است.
۲- به دلخواه میتوانید یک حبه سیر به این غذا اضافه کنید.
۳- بهتر است از پنیر سیامزگی استفاده کنید.
۴- اگر پنیر شما شور است نیازی به اضافه کردن نمک نیست.