طرز تهیه روکر موز
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه روکر موز خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
دسر روکر موز، دسری خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به روشهای مختلفی میتوان آن را تهیه کرد. این دسر از ترکیب موز، بیسکویت، کرم و ژله تهیه میشود و به دلیل سادگی در تهیه و طعم فوقالعادهای که دارد، مورد علاقه بسیاری از افراد است. در اینجا چند روش مختلف برای تهیه دسر روکر موز به شما آموزش میدهم:
روش اول: روکر موز کلاسیک
مواد لازم
- ۲ عدد موز
- ۲۰۰ گرم بیسکویت پتیبور
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۲۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم پودر قند
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ژله موزی ۱ بسته
- ۲۵۰ میلی لیتر آب
طرز تهیه
مرحله اول: بیسکویتها را خرد کنید سپس در ظرفی پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه، پودر قند و وانیل را با همزن مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
مرحله دوم: ژله درون کاسه ای بریزید و یک لیوان ابجوش و سپس یک لیوان اب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا دانه های ان حل شود حالا نصف ژله را به کرم اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم: موزها را حلقه حلقه کنید. در ظرف مورد نظر، یک لایه بیسکویت خرد شده بریزید. روی بیسکویتها، یک لایه کرم بریزید. حلقههای موز را روی کرم بچینید. دوباره لایههای بیسکویت، کرم و موز را به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف پر شود. مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پس از یک ساعت مابقی ژله را روی دسر بریزید و در یخچال به مدت ۵ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد.
روش دوم: روکر موز و توت فرنگی
مواد لازم
- ۲ عدد موز
- ۲۰۰ گرم بیسکویت پتیبور
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۲۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم پودر قند
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ژله موزی ۱ بسته
- ۲۵۰ میلی لیتر آب
- ۱۰۰ گرم پودر قند
- ۲۵۰ گرم توت فرنگی
طرز تهیه
مرحله اول: سپس در ظرفی پنیرماسکارپونه،خامه،پودر قند و وانیل را بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید تا کرم یکدستی بدست اید.
مرحله دوم: ۱ بسته ژله با لیوان ابجوش و ۱ لیوان اب سرد مخلوط کنید سپس نصف ان را درون کرم بریزید و مابقی را نگه دارید.
مرحله سوم: بیسکویت ها را خرد کنید و درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بریزید و فشرده کنید سپس روی ان کرم و روی کرم حلقه های موز و توت فرنگی بچینید.
مرحله چهارم: این مراحل را مرتب تکرار کنید سپس به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: پس از ۱ ساعت مابقی ژله را روی روکر موز و توت فرنگی بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
روش سوم: روکر موز با شکلات
مواد لازم
- ۲ عدد موز
- ۲۰۰ گرم بیسکویت پتیبور
- ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۲۵۰ گرم خامه صبحانه
- ۱۰۰ گرم پودر قند
- ۱ قاشق چایخوری وانیل
- ۱ بسته ژله موزی
- ۲۵۰ میلی لیتر آب
- ۱۰۰ گرم شکلات تختهای
- ۲ ورق ژلاتین
طرز تهیه
مرحله اول: بیسکویتها را خرد کنید سپس در ظرفی پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه، پودر قند و وانیل را با همزن مخلوط کنید تا کرم یکدست شود. ژلاتین را به روش بنماری روی بخاری کتری ذوب کنید. حالا ژلاتینی که کمی خنک شده را به کرم اضافه کنید.
مرحله دوم: ژله درون کاسه ای بریزید و یک لیوان ابجوش و سپس یک لیوان اب سرد اضافه کنید و هم بزنید تا دانه های ان حل شود و ان را کنار بگذارید،شکلات تخته ای را ذوب کنید و کمی از ان را درون کرم بریزید تا رنگ ان قهوه ای شود.
مرحله سوم: موزها را حلقه حلقه کنید. در ظرف مورد نظر، یک لایه بیسکویت خرد شده بریزید. روی بیسکویتها، یک لایه کرم بریزید. حلقههای موز را روی کرم بچینید. دوباره لایههای بیسکویت، کرم و موز را به همین ترتیب ادامه دهید تا ظرف پر شود. مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم: پس از یک ساعت ژله را روی دسر بریزید و در یخچال به مدت ۵ ساعت قرار دهید تا خودش را بگیرد و در اخر روی ژله شکلات بریزید.
روش سوم: روکر موز و قهوه
مواد لازم
- ۱ بسته پودر ژله موزی
- ۱/۲ پیمانه آب سرد
- ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه ای
- ۱ بسته بیسکویت پتی بور
- ۲/۳ پیمانه شکر
- ۱/۸ قاشق چایخوری وانیل
- ۲ عدد زرده تخم مرغ
- ۲ پیمانه شیر
- ۱ و نیم پیمانه آب جوش
- ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ۲ عدد موز
- ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه
طرز تهیه
پودر ژله را در یک و نیم پیمانه آب جوش حل کرده و بگذارید سرد شود. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین در آب سرد حالت ابری پیدا کند. سپس روی بخار آب قرار دهید تا شفاف شود.
ژله را در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
زرده ها، شکر و وانیل را با همزن بزنید تا کشدار شود. در انتها آرد نشاسته ذرت را اضافه کنید. شیر را جوش آورده و به زرده ها اضافه کنید. مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
خامه صبحانه را با پنیر ماسکارپونه یا خامه ای با دور کند همزن بزنید. کرم را به مخلوط زرده ها اضافه کنید. سپس ژلاتین شفاف شده را به مواد کرم اضافه کنید.
بیسکویت ها را خرد کرده و موزها را حلقه حلقه کنید. در ادامه قهوه را در ۱ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و به کرم اضافه کنید.
بیسکویت ها و موزهای حلقه شده را به کرم اضافه کنید.کرم را روی ژله بسته شده بریزید و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید. سپس از قالب خارج کرده و در ظرف دلخواه تزیین کنید.