طرز تهیه سالاد مکزیکی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد مکزیکی ، یکی از سالادهای پرطرفدار را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای خوشمزه و معروف سالاد مکزیکی است.
سالاد مکزیکی یکی از سالادهای پرطرفدار و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود. لوبیا قرمز از مواد اصلی این سالاد است اما برخی به اشتباه آن را حذف می کنند. در ادامه طرز تهیه سالاد مکزیکی خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- کاهو ۱ عدد
- خیار ۱ عدد
- پیاز قرمز ۱ عدد
- لوبیا قرمز ۱ پیمانه
- فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
- کنسرو ذرت ۱ فنجان
- گوجه گیلاسی ۱ فنجان
- گشنیز تازه ۱/۳ فنجان
- پنیر فتا ۱ فنجان (اختیاری)
مواد لازم برای سس سالاد
- روغن زیتون ۱/۳ فنجان
- آب لیموترش تازه به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
لوبیا قرمز را از شب قبل قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود. سپس آن را با مقداری آب بپزید تا برای استفاده در سالاد آماده شود. می توانید از کنسرو آماده لوبیا قرمز نیز استفاده کنید و فقط آن را بجوشانید.
برای تهیه یک سالاد مکزیکی خوشمزه، ابتدا کاهو را بشویید، خشک کنید و سپس آن را به قطعات متوسط خرد کنید و در ظرفی مناسب و جادار بریزید. خیار را به صورت ورقه ورقه و پیاز را به صورت خلالی نازک برش دهید و به ظرف سالاد اضافه کنید.
فلفل دلمه ای قرمز را نیز خرد کنید و به ظرف بیفزایید. سپس آب کنسرو ذرت را که از قبل آن را جوشانده اید، تخلیه کنید و پس از آبکش نمودن، ذرت را هم به ظرف سالاد اضافه کنید. لوبیا قرمز را نیز پس از پختن و آبکش نمودن، به ظرف سالاد اضافه کنید.
گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید و به ظرف سالاد اضافه کنید. (می توانید از ۱ عدد گوجه فرنگی معمولی خرد شده نیز استفاده کنید). در آخر گشنیز را هم به صورت ساطوری ریز خرد کنید و به ظرف اضافه کنید.
در این مرحله به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور روغن زیتون را به همراه مقداری آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل سیاه و در صورت دلخواه پودر فلفل قرمز درون یک کاسه مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
حالا سس را روی مواد سالاد ریخته و با کمک دو قاشق سالاد را زیر و رو می کنیم تا سس به خورد تمام مواد برود. در نهایت ظرف سالاد را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم و سپس سرو می کنیم.
پنیر فتا طعم بسیار خوبی به سالاد شما می دهد. اگر می خواهید از پنیر نیز استفاده کنید، آن را به قطعات کوچک برش دهید و در آخر به صورت تزئینی روی ظرف سالاد اضافه کنید. استفاده از پنیر اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
سالاد مکزیکی با مرغ یا کالباس
اضافه کردن مرغ و یا کاباس به این سالاد اختیاری است و کاملا بستگی به سلیقه و دائقه شما دارد. در صورت استفاده از کالباس، حدود ۳۰۰ گرم کالباس را خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنید.
اگر می خواهید سالاد مکزیکی با مرغ تهیه کنید نیز ۱ عدد سینه مرغ را به روش معمول با پیاز و زردچوبه آبپز کنید و یا در صورت تمایل می توانید آن را گریل کنید و سپس آن را ریش ریش کرده یا به قطعات دلخواه برش دهید و به سالاد خود اضافه کنید.
چند نکته
- می توانید به دلخواه مقداری کلم قرمز برش داده شده به صورت نواری و یک عدد هویج رنده شده نیز به سالادتان اضافه کنید.
- سبزی مورد استفاده در این سالاد گشنیز است، اما می توانید به دلخواه به جای آن از جعفری تازه استفاده کنید.
- در صورت دلخواه می توانید مقداری زیتون سیاه برش داده شده نیز به سالادتان اضافه کنید.
- می توان به دلخواه مقداری تربچه حلقه شده نیز به این سالاد اضافه کرد.
- اگر نمی خواهید سالاد رژیمی داشته باشید می توانید در تهیه سس سالاد از چند قاشق سس مایونز هم استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه سالاد سیب زمینی با شوید
- طرز تهیه سالاد کاهو خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه سالاد مرغ و کاهو خوشمزه با طعمی عالی
- طرز تهیه سالاد اندونزی خوشمزه و مجلسی و نکات آن
- طرز تهیه سالاد کلم خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
- طرز تهیه سالاد کلم سفید خوشمزه و مجلسی با کشمش
- طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه
- طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص