طرز تهیه ژله هندوانه
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه ژله هندوانه خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ژله هندوانه یکی از دسرهای خوشمزه است که می توانید پذیرایی شب یلدا خود را شیک تر برگزار کنید و همه را شگفتزده خواهد کرد! در ادامه روشهای آسان برای تهیه این ژله خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
- یک هندوانه متوسط (حدود ۳ کیلوگرم)
- پودر ژله آلبالو یا انار: ۲ بسته
- پودر ژله طالبی: ۲ بسته
- پودر ژله آلوئه ورا: ۲ بسته
- آب جوش: ۶ لیوان
- آب سرد: ۶ لیوان
طرز تهیه
مرحله اول: هندوانه را از وسط نصف کنید و با قاشق، قسمت داخلی هندوانه را به آرامی خالی کنید تا به پوست سفید نزدیک شوید. دقت کنید که پوست هندوانه آسیب نبیند و پوست هندوانه را با آب سرد بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم: هر بسته پودر ژله را با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود اجازه دهید ژله کمی خنک شود، سپس ۲ لیوان آب سرد به هر بسته اضافه کنید.
مرحله سوم: ابتدا ژله قرمز را در کف پوست هندوانه بریزید و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم: سپس ژله سفید را روی لایه قرمز بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و در نهایت، ژله طالبی را روی لایه سفید بریزید و به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
مرحله پنجم: بعد از اینکه ژله سفت شد، ان را برش بزنید و با شکلات چیپسی تزئین کنید.
ژله هندوانه تک نفره
مواد لازم
- پودر ژله آلبالو یا انار: ۱ بسته
- پودر ژله بی رنگ: ۱ بسته
- پودر ژله طالبی: ۱ بسته
- آب جوش: ۱/۳ پیمانه
- آب سرد: ۱/۳ پیمانه
- خامه فرم گرفته: برای تزیین
- میوههای ریز (برای تزیین): مانند توت فرنگی، بلوبری، یا کیوی
طرز تهیه
مرحله اول: هر بسته پودر ژله را با ۱/۶ پیمانه آب جوش مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود و اجازه دهید ژله کمی خنک شود، سپس ۱/۶ پیمانه آب سرد به هر بسته اضافه کنید بهتر است ژله بی رنگ را به جای آب از شیر استفاده کنید تا رنگ شفاف تری داشته باشد.
مرحله دوم: ابتدا ژله قرمز را در کف قالب بریزید و به مدت ۴۵دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله سوم: سپس ژله سفید را روی لایه قرمز بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت، ژله طالبی را روی لایه سفید بریزید و به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
مرحله چهارم: بعد از اینکه ژله سفت شد، قالب را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله را از قالب جدا کنید و با استفاده از خامه فرم گرفته و میوه های ریز مانند توت فرنگی، بلوبری یا تکههای کیوی برای تزیین استفاده کنید.
ژله هندوانه در پوست لیموشیرین
مواد لازم
- لیموشیرین متوسط: ۴ عدد
- پودر ژله آلبالو یا انار: ۲ بسته
- پودر ژله بی رنگ: ۲ بسته
- پودر ژله طالبی: ۲ بسته
- آب جوش: ۶ لیوان
- آب سرد: ۶ لیوان
- خامه فرم گرفته: برای تزیین (اختیاری)
- میوههای ریز (برای تزیین): مانند توت فرنگی، بلوبری، یا کیوی
طرز تهیه
مرحله اول: لیموشیرینها را از وسط نصف کنید و با قاشق، قسمت داخلی لیموشیرین را به آرامی خالی کنید تا به پوست سفید نزدیک شوید. دقت کنید که پوست لیموشیرین آسیب نبیند سپس پوست لیموشیرین را با آب سرد بشویید و خشک کنید.
مرحله دوم: هر بسته پودر ژله را با ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا پودر ژله کاملا حل شود و اجازه دهید ژله کمی خنک شود، سپس ۲ لیوان آب سرد به هر بسته اضافه کنید.
مرحله سوم: ابتدا ژله قرمز را در کف پوست لیموشیرینها بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم: سپس ژله سفید را روی لایه قرمز بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت، ژله طالبی را روی لایه سفید بریزید و به مدت ۲-۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
مرحله پنجم: بعد از اینکه ژله سفت شد برش بزنید، میتوانید با استفاده از خامه فرم گرفته و تکههای میوههای ریز مانند توت فرنگی، بلوبری یا کیوی برای تزیین استفاده کنید.
ژله هندوانه در پوستش
مواد لازم
- ژله قرمز: ۴ بسته
- هندوانه: ۱ عدد متوسط
- آب جوش: ۳ لیوان
- آب سرد: ۳ لیوان
طرز تهیه
مرحله اول: هندوانه را از وسط نصف کنید و داخل ان را با قاشق خالی کنید سپس بشویید و اجازه دهید خشک شود.
مرحله دوم: ژله قرمز را داخل کاسه بریزید و آبجوش اضافه کنید و کامل هم بزنید سپس آب سرد اضافه کنید.
مرحله سوم: ژله را به آرامی داخل پوست هندوانه بریزید و به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و پس از این زمان برش بزنید و با شکلات چیپسی تزئین کنید.
طرز تهیه ژله هندوانه مخصوص شب یلدا به روشهای متفاوت و جذاب