طرز تهیه چای میوه ای
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چای میوه ای خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چای جز نوشیدنی های جدایی ناپذیر زندگی ما ایرانیان است و اغلب افراد از چای سیاه استفاده می کنند اما جالب است بدانید چای سیاه مضراتی دارد و می توان جایگزین ان از چای میوه ای که بسیار سالم است و بخاطر شیرین کننده های طبیعی که دارد دیگر نیازی به قند و شیرین کننده های مصنوعی ندارید استفاده کنید دمنوش های میوه ای باعث درمان سرماخوردگی،انفولانزا،افزایش سیستم ایمنی بدن،ارام بخش اعصاب،جلوگیری از یبوست و بهبود دستگاه گوارش و … کمک می کند دمنوش های میوه ای بسیار متنوع هستند و یکی از خوش عطرترین انها دمنوش سیب و به است در ادامه با طرز تهیه چای میوه ای خوش طعم همراه باشید.
مواد لازم
- سیب قرمز ۳ عدد
- گلابی ۲ عدد
- به ۲ عدد
- هل ۱ دانه
- دارچین ۱ قاشق غذاخوری
- گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
- بهارنارنج ۱٫۲ قاشق غذاخوری
- زعفران ۶ رشته
طرز تهیه
مرحله اول: برای تهیه چای میوه ای احتیاج به میوه های خشک شده را داریم بهتر است سیب،گلابی و به را به خوبی بشویید سپس پوست به و گلابی را بگیرید و انها را ورقه ای برش بزنید.
مرحله دوم: پس از برش زدن میوه ها را درون یک توری با فاصله بریزید و روی ان پارچه نخی قرار دهید و در افتاب اجازه دهید به مدت ۳ روز خشک شود همچنین می توانید میوه های برش زده را درون سرخ کن یا فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خشک شوند یا میوه ها را روی شوفاژ به مدت چند روز بگذارید تا خشک شوند.
مرحله سوم: پس از اینکه میوه ها خشک شدند به همراه دارچین،زعفران،گل محمدی،بهارنارنج،هل همگی را درون ظرف مناسب بریزید و باهم مخلوط کنید می توانید این مواد را ظرف شیشه ای بریزید و تا مدتها نگهداری کنید.
مرحله چهارم: سپس درون کتری اب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید و اندازه ۳ قاشق غذاخوری از ترکیبی که تهیه کردید داخل قوری بریزید و روی ان به اندازه ۲ لیوان اب بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دم بکشد بعد از گذشت این زمان چای میوه ای شما اماده است نوش جان.
چای میوه ای با میوه های تازه
اگر به هر دلیلی زمان یا وقت کافی برای خشک کردن میوه ها ندارید و دنبال پذیرایی متفاوت از خودتان یا مهمانان هستید می توانید این دمنوش خوشمزه را به این روش تهیه کنید
مواد لازم
- سیب ۲ عدد
- به کوچک ۱ عدد
- گلابی ۱ عدد
- زعفران ۴ رشته
- هل ۱ عدد
- دارچین ۱٫۲ قاشق چای خوری
- بهار نارنج ۱٫۲ قاشق چای خوری
- گل محمدی ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا سیب،به،گلابی را به خوبی بشویید و پوست ان را بگیرید و برش بزنید سپس میوه ها را درون قوری بریزید و به ان زعفران،هل،دارچین،بهارنارنج و گل محمدی اضافه کنید در ادامه ۲ لیوان ابجوش روی مواد بریزید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دم بکشد سپس میل کنید.
نکات تکمیلی
۱- اگر این دمنوش را برای مدت طولانی می خواهید بهتر است میوه ها را خشک کنید و پس از اماده کردن مواد انها را درون ظرف شیشه ای بریزید و در جای خنک نگهداری کنید.
۲- اضافه کردن زعفران اختیاری است اما قطعا وجود ان باعث خوش رنگ و خوش طعم شدن چای می شود.
۳- می توانید به جای سیب قرمز از سیب زرد رسیده استفاده کنید.