طرز تهیه چیز کیک سان سباستین
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک سان سباستین آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
چیز کیک یکی از دسر های مورد علاقه در سراسر جهان است. سان سباستین یکی از متفاوت ترین چیز کیک ها می باشد که اصالت آن به شهر اسپانیا بر می گردد. در دستور این چیز کیک، پایه ای وجود ندارد و تمام آن از مواد پنیری تهیه می شود که در فر طبخ و در یخچال استراحت داده می شود. این کیک دارای بافت و طعم فوق العاده ای است و می توان به عنوان دسر یا عصرانه آن را به همراه چای یا قهوه سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه چیز کیک سن سباستین در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک سان سباستین
- تخم مرغ ۴ عدد
- خامه صبحانه ۲ عدد ( ۴۰۰ گرم)
- آرد ۱ ق غذا خوری
- پنیر خامه ای ۸۰۰ گرم
- سرشیر ۲۰۰ گرم
- شکر سفید ۱۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
- وانیل نوک ق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا تمامی مواد را از یخچال خارج کرده تا هم دمای محیط شوند سپس تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته به همراه شکر سفید و شکر قهوه ای و وانیل با دور تند همزن ۴ تا ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا سبک و حجیم شود.
خامه صبحانه را با آرد مخلوط کرده و کنار بگذارید. سپس داخل ظرفی پنیر خامه ای را با همزن بزنید تا مثل خامه شود سپس لایه روی سرشیر را جدا کرده و به پنیر اضافه کنید و با همزن بزنید و در انتها مخلوط خامه و آرد را افزوده و با همزن کند در حد ۲۰ ثانیه یا با لیسک مخلوط کنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.
داخل قالب کمربندی ۲۰ سانتی ۲ لایه کاغذ روغنی انداخته به طوری که کاغذ روغنی از دیواره های قالب بیرون بیاد سپس مواد چیز کیک را داخل قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده در ابتدا با دمای ۲۳۰ سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه زمان دهید تا پخته شود.
بعد از اتمام زمان پخت، دما را به ۲۰۰ درجه کاهش داد و ۱۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا چیز کیک سان سباستین پخته شود بعد از خارج کردن از فر سطحش کامل برشته شده و وسطش شل میباشد و تکان میخورد وقتی چیزکیک هم دمای محیط شد داخل یخچال به مدت ۴-۵ ساعت گذاشته و سپس سرو کنید. نوش جان