طرز تهیه رولت هندوانه

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه طرز تهیه رولت هندوانه ، رولتی خوشمزه و مخصوص برای شب یلدا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

رولت هندوانه یک دسر ساده و خلاقانه برای تزیین سفره شب چله یا شب یلدا می باشد. استفاده از این رولت می تواند سفره ی رنگین شب یلدای شما را جذاب تر کند. درست کردن رولت هندوانه شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، اما با مواد و دستور تهیه ساده ای که ما برای شما آماده کرده ایم ، میتوانید به راحتی این رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت هندوانه ای در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه رولت هندوانه

مواد لازم برای تهیه رولت هندوانه ای

  • آرد ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آب جوش ۴ قاشق غذاخوری
  • شکر ½ لیوان
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • خامه قنادی ۳۰۰ گرم
  • رنگ خوراکی سبز و قرمز ۲ تا ۳ قطره
  • شکلات چیپسی به مقدار کافی

طرز تهیه

برای تهیه رولت هندوانه ، ابتدا سفیده تخم مرغ و زرده تخم مرغ را جدا می کنیم، سپس درون دو کاسه جداگانه می ریزیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا سفیده تخم مرغ پفکی و ابری شود. در ادامه باقی مانده شکر را به همراه وانیل به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم.

خواندن
طرز تهیه 2 نوع پنکیک ساده

در این مرحله زمانی که مخلوط زرده تخم مرغ یکدست شد، آن را با دور تند همزن برقی به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا روشن و کش دار شود. در ادامه آب جوش را به تدریج به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم.

حالا آرد و بکینگ پودر را درون الک می ریزیم و ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس یک باره به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سفیده تخم مرغ را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.

در این مرحله مجددا مایه رولت را با لیسک به آرامی هم می زنیم تا بافت مایه رولت یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود. سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم، سپس ۳ قاشق غذاخوری از مایه رولت بر می داریم و مایه باقی مانده را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در ادامه به یک قسمت مایه رولت رنگ خوراکی سبز اضافه می کنیم.