طرز تهیه لاوا کیک

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی یا چاکلت لاوا کیک آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

چاکلت لاوا کیک (molten chocolate lava cake) یک مدل کیک شکلاتی مرطوب با مرکزیت شکلات مذاب است. در واقع ترکیب کیک شکلاتی و سوفله فرانسوی می باشد که با اولین برشی که روی کیک ایجاد می‌شود، شکلات آب شده از آن خارج می‌شود. این کیک خوشمزه را با بستنی، قهوه یا چای سرو می‌کنند. درست کردن این کیک بسیار ساده است و هم می‌توانید آن را در فر و هم بدون فر تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه لاوا کیک شکلاتی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • شکلات تخته‌ای ۱۷۰ گرم
  • کره نصف لیوان فرانسوی
  • آرد سفید ۱/۴ لیوان فرانسوی
  • پودر قند نصف لیوان فرانسوی
  • تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
  • زرده تخم مرغ بزرگ ۲ عدد

طرز تهیه

ابتدا یک قالب ۶ عددی مافین را بردارید و سطح آن را با روغن چرب کنید و مقداری پودر کاکائو روی آن بپاشید. قالب مافین را کنار بگذارید و فر را با دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

شکلات تخته‌ای را خرد کنید و به همراه کره داخل یک کاسه پیرکس و ضد حرارت بریزید. ظرف را روی حرارت مستقیم یا داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات‌ها آب شوند. اگر شکلات‌ها را برای آب شدن در مایکروویو قرار می‌دهید، هر ۱۰ ثانیه شکلات و کره را هم بزنید تا به صورت یک دست آب شوند.

خواندن
طرز تهیه باقلوا نارگیلی خوشمزه به روش مخصوص هندی

در یک ظرف جداگانه تخم مرغ‌ها و زرده تخم مرغ‌ها را با هم ترکیب کنید و با همزن خوب بزنید. شکلات آب شده را به تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک سیلیکونی کاملا مخلوط کنید.

سپس آرد، پودر قند را با هم ترکیب کنید و آرد را به ترکیب شکلات و تخم مرغ اضافه کنید و با استفاده از لیسک هم بزنید. مواد را به آرامی هم بزنید تا گلوله‌های آرد به طور کامل در تخم مرغ‌ها حل شوند.

بعد از آماده شدن مواد کیک، باید آن را به طور مساوی در قالب مافین‌هایی که از قبل چرب کرده بودید بریزید. حال قالب مافین‌ها را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید مواد کیک برای حدود ۱۰ تا ۱۴ دقیقه پخته شوند. بعد از این مدت قالب کیک‌ها را خارج کنید.

یک دقیقه لاوا کیک‌ها را در قالب بگذارید تا خنک شوند. سپس با کمک قاشق کیک‌ها را از قالب جدا کنید. برای سرو کردن کیک باید آن را به صورت وارونه روی ظرف مناسب سرو کنید و بلافاصله نوش جان کنید. برای تزئین این کیک می‌توانید مقداری بستنی روی آن قرار دهید و از ترکیب طعم این کیک جذاب در کنار بستنی لذت ببرید.

 

به این مقاله امتیاز دهید