طرز تهیه اشکنه قارچ

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه اشکنه قارچ ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاهای شهرکردی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

اشکنه از آن دسته غذاهای قدیمی، سنتی، ساده و پرطرفدار در بین ایرانیان است که در گذشته از غذاهای پر مصرف محسوب می شده است. این غذای سنتی علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، مواد زیادی برای طبخ نمی خواهد و به راحتی می توانید آنرا در منزل تهیه کنید. اشکنه از جمله غذاهای ایرانی می باشد که مانند آبگوشت و دیزی با نان سرو میشود.

اشکنه قارچ یکی از خوشمزه ترین انواع اشکنه است که اصالت آن به شهرکرد بر میگردد. در تهیه آن از قارچ استفاده می شود که منبع بسیاری از ویتامین هاست و بسیار مقوی می باشد. در ادامه طرز تهیه اشکنه قارچ ساده و خانگی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه اشکنه قارچ
طرز تهیه اشکنه قارچ

مواد لازم

  • قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی متوسط ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شنبلیله خشک به مقدار لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا پیاز را با مقداری کمی روغن سرخ کرده، آرد، ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خوب تفت بخورد و طلایی رنگ شود.

پوست سیب زمینی را بگیرید آن را شسته و کاملا خشک کنید، سیب زمینی را نگینی خرد کرده را به پیاز اضافه کنید و سرخ کنید. رب را نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید.

خواندن
طرز تهیه خورش تره به روش کردی و شمالی

در آخر قارچ های خرد شده را نیز اضافه کنید. کمی تفت داده و به مواد داخل قابلمه ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند.

سپس به آن نمک و فلفل و شنبلیله اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد. پس از مدتی درب ظرف را باز کرده و بعد از آنکه کمی خنک شد در ظرف مناسب ریخته و سرو کنید.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: