طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه چیز کیک نیویورکی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

چیز کیک نیویورکی یکی از انواع دسرهای ساده و خوشمزه امریکایی است که با طعم های متنوعی درست می شود و یکی از خوراکی‌های خوشمزه محسوب می‌شود که در تمام دنیا محبوبیت دارد و با ذائقه اکثر مردم سازگار است. ماده‌ی اصلی این دسر خوشمزه را پنیر تشکیل می‌دهد. چیز کیک نیویورکی بافت نرم و خوشمزه ای دارد و می توان به عنوان دسر در مهمانی ها آن را سرو نمود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک نیویورکی در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی

مواد لازم برای تهیه چیز کیک نیویورکی

  • بیسکویت ساده (پتی‌بور یا ساقه طلایی) ۲۲۰ گرم
  • کره ۱۰۰ گرم
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای یا لبنه ۴۰۰ گرم
  • ماست خامه‌ای یا خامه‌ی ترش ۱۵۰ گرم
  • شکر سه چهارم لیوان
  • نشاسته‌ی ذرت ۲ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

در ابتدا برای تهیه چیز کیک نیویورکی ، بیسکویت‌ها را در میکسر کاملا پودر کنید. اگر میکسر ندارید می‌توانید از گوشت کوب یا حتی ته لیوان هم استفاده کنید. سپس کره را به روش بن‌ماری روی بخار کتری آب کنید. کره‌ی آب‌ شده را به بیسکویت‌ها اضافه و مواد را با هم میکس کنید.

مخلوط بیسکویت، کره را کف یک قالب کمربندی با قطر ۲۰ الی ۲۳ سانتی‌متر بریزید و با پشت قاشق آن را به صورت یکنواخت فشرده کنید. سپس آن را برای ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید.

خواندن
طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی و خوشمزه

با استفاده از همزن یا میکسر، پنیر خامه‌ای و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس خامه و ماست خامه‌ای (یا خامه‌ی ترش) را به آن اضافه و باز مخلوط کنید. وقتی پنیر، شکر، خامه و ماست با هم ترکیب شدند، تخم مرغ‌ها را یکی یکی به همراه وانیل به مخلوط اضافه کنید. پوست لیموی رنده شده و نشاسته‌ی ذرت را اضافه و باز مخلوط کنید.

قالب را از فریزر خارج کنید و به کمک فویل ۳ لایه دور تا دور قالب را از بیرون بپوشانید. دیواره‌های داخلی را هم می‌توانید به کمک کره چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید و اجازه دهید تا گرم شود. سپس چیز کیک را داخل قالب بریزید.

در مرحله‌ی آخر یک ظرف بزرگ که قابلیت قرار گرفتن در فر را داشته باشد آماده کنید و قالب چیزکیک را درون آن قرار دهید. داخل ظرف بیرونی آب جوش بریزید، تا جایی که یک سوم ارتفاع قالب در آب فرو رود.

در صوتی که فر گازی دارید دما را روی ۱۷۰ درجه و اگر فر برقی دارید دما را روی ۱۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد تنظیم کنید و به چیز کیک ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید. وقتی روی چیزکیک طلایی شد، فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیز کیک یک ساعت داخل فر بماند و بعد آن را از فر خارج کنید. زمانی که چیز کیک نیویورکی به دمای محیط رسید، آن را به یخچال منتقل کنید و حداقل ۴ ساعت اجازه دهید تا خودش را بگیرد.

خواندن
طرز تهیه چیز کیک پسته ☀️ خوشمزه و مجلسی

نکته: زمانی که چیز کیک را از فر خارج می‌کنید، ممکن است وسط آن کمی شل به نظر برسد، اما این حالت طبیعی است و جای نگرانی ندارد. چیز کیک نیویورکی بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود.

طرز تهیه چیز کیک نیویورکی