طرز تهیه سالاد فتوش

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد فتوش ، یکی از سالادهای پرطرفدار لبنانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. تنوع سالادها در دنیا بسیار زیاد است. یکی از سالادهای خوشمزه و معروف عربی سالاد فتوش است.

سالاد فتوش (Fattoush) یکی از سالادهای پرطرفدار لبنانی است. داخل این سالاد از نان پیتا سرخ شده استفاده می شود. این سالاد با مواد متنوعی بسته به فصول مختلف تهیه می شود، اما مواد اصلی آن نان سرخ شده و سس مخصوص آن است. در ادامه طرز تهیه سالاد فتوش خوشمزه به روش لبنانی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم

  • نان پیتا ۱ بسته
  • کاهو ۱ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • خیار ۳ عدد
  • تربچه ۵ عدد
  • پیازچه ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • پیاز قرمز ۱ عدد (اختیاری)
  • جعفری ساطوری شده ۱/۴ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس مخصوص سالاد فتوش

  • سیر ۲ حبه
  • سماق ۱ قاشق غذاخوری
  • نعنا ۱ قاشق غذاخوری
  • رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • آب لیموترش تازه نصف فنجان
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد فتوش

برای تهیه سالاد فتوش خوشمزه، ابتدا سس سالاد را آماده می کنیم. داخل یک کاسه کوچک سماق، نعنا، سیر پوره شده، رب انار، سرکه، آب لیموترش و روغن زیتون را بریزید و در انتها نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. سس سالاد حاضر است، آن را کنار بگذارید.

خواندن
طرز تهیه سالاد خیار و ذرت ساده و خوشمزه
طرز تهیه سالاد فتوش
طرز تهیه سالاد فتوش

حالا کاهو را به شکل درشت خرد کنید و داخل ظرفی مناسب بریزید. خیارها را با پوست خرد کنید. گوجه فرنگی و فلفل دلمه را نیز خرد کنید. پیازچه و تربچه را هم ریز خرد کنید. پیاز قرمز (اختیاری) را نیز پوست کنده و خرد کنید. در انتها جعفری را هم خوب بشویید و ساطوری ریز کنید. سپس تمام این مواد را به ظرف کاهو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

در این مرحله یک بسته نان پیتا را با قیچی به شکل مربع یا مستطیل قیچی کنید. داخل یک قابلمه کمی روغن زیتون ریخته تا داغ شود، سپس نان های برش خرده را داخل روغن داغ ریخته و هم بزنید تا یکدست سرخ و طلایی شوند. بعد از سرخ شدن، نان ها را از داخل روغن خارج و روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود.

طرز تهیه سالاد فتوش
طرز تهیه سالاد فتوش

در انتها نان های سرخ شده را هم داخل مواد سالاد بریزید و سس مخصوصی که در ابتدا آماده کرده بودید را روی مواد ریخته و هم بزنید و سپس آن را سرو کنید. سالاد فتوش خوشمزه شما آماده است.

چند نکته

  • نان پیتا سرخ شده را در مرحله آخر به سالاد اضافه کنید و سعی کنید قبل از اینکه نان نرم شود آن را سرو کنید.
  • به جای نان پیتا می توانید از نان لواش نیز استفاده کنید.
  • به جای گوجه فرنگی، می توانید از گوجه گیلاسی نیز استفاده کنید.
  • مدل خرد کردن مواد اختیاری است. اما مواد این سالاد را معمولا کمی درشت خرد می کنند.
  • استفاده از پیاز قرمز اختیاری است، می توانید به دلخواه و طبق ذائقه تان آن را حذف کنید.
  • استفاده از رب انار یا سس انار در سس سالاد فتوش اختیاری و بسته به دائقه شماست.
  • می توانید برای خوشمزه تر شدن سالاد، در آخر مقداری پنیر فتا برش داده شده به ظرف سالاد اضافه کنید.
  • همچنین می توانید در این سالاد از قطعات مرغ نیز استفاده کنید و وعده ای کامل تر داشته باشید.
خواندن
طرز تهیه سالاد شیرازی اصیل و خوشمزه و نکات آن

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: