طرز تهیه کوکو گردو
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکو گردو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کوکو گردو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در شمال ایران است که با طعمی لذیذ و بافت نرمش، زبان هر کسی را به خود جذب میکند. برای تهیه این کوکو، روشهای مختلفی وجود دارد و هر خانواده شمالی دستور پخت مخصوص به خود را دارد. در ادامه، طرز تهیه کوکو گردو را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم
- گردوی آسیاب شده: ۱ پیمانه
- پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ
- تخم مرغ: ۳ عدد
- ماست چکیده: ۱/۲ پیمانه (اختیاری، برای نرمی بیشتر کوکو)
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. گردو را آسیاب کنید سپس تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند و تخم مرغ ها را اضافه کنید اگر میخواهید کوکوی شما نرمتر شود، ماست چکیده را نیز اضافه کنید.
مرحله دوم: تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
کوکو گردو شمالی
مواد لازم
- گردوی آسیاب شده: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، شوید، گشنیز، نعنا): به مقدار دلخواه
- سیب زمینی پخته و رنده شده: ۲ عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سبزیجات را ریز خرد کنید. سیب زمینی را پخته و رنده کنید.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید سپس تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
کوکو گردو با رب انار
مواد لازم
- گردوی آسیاب شده: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد
- سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، شوید، گشنیز، نعنا): به مقدار دلخواه
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سبزیجات را ریز خرد کنید و در ظرفی تخم مرغ ها را شکسته و هم بزنید سپس تمام مواد به جز روغن را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله دوم: تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
کوکو گردو و مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۲۵۰ گرم
- گردوی آسیاب شده: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ
- سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، شوید، گشنیز، نعنا): به مقدار دلخواه
- سیب زمینی پخته و رنده شده: ۱ عدد (اختیاری، برای بافت نرمتر)
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: سینه مرغ را پخته و ریش ریش کنید. پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سبزیجات را ریز خرد کنید. سیب زمینی را پخته و رنده کنید (در صورت استفاده).
مرحله دوم: تمام مواد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
کوکو گردو و گوشت چرخ کرده
مواد لازم
- گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
- گردوی آسیاب شده: ۱ پیمانه
- تخم مرغ: ۳ عدد
- پیاز رنده شده: ۱ عدد بزرگ
- سبزیجات معطر خرد شده (جعفری، شوید، گشنیز، نعنا): به مقدار دلخواه
- برنج پخته شده: ۱ پیمانه (اختیاری، برای بافت نرمتر)
- سیب زمینی پخته و رنده شده: ۱ عدد (اختیاری، برای بافت نرمتر)
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید. سبزیجات را ریز خرد کنید. برنج را پخته و آبکش کنید. سیب زمینی را پخته و رنده کنید (در صورت استفاده).
مرحله دوم: در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و در ادامه سبزیجات،سیب زمینی،برنج،گردو،گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. مایه کوکو را در تابه ریخته و با حرارت ملایم سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
نکات تکمیلی
- میتوانید از گوشت چرخ کرده گوسفند یا مخلوطی از گوشت گوسفند و گاو استفاده کنید.
- میتوانید از هر نوع سبزی معطری که دوست دارید استفاده کنید.
- افزودن برنج یا سیب زمینی به کوکو، باعث نرم شدن بافت آن میشود.
- کوکو گردو و گوشت را میتوانید با زرشک برای تزئین سرو کنید.
- کوکو گردو و گوشت را میتوانید در فر نیز بپزید.
- میتوانید از گوشت چرخ کرده مرغ نیز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر از گردوی تازه استفاده کنید.