طرز تهیه کیک کشمشی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک کشمشی یکی از انواع کیک های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. از کیک کشمشی معمولا به عنوان کیک عصرانه استفاده می شود، البته از این کیک خوشمزه می توانیم در مهمانی ها و مجالس خود به عنوان کیک پذیرایی نیز استفاده کنیم. در ادامه با آموزش کامل این کیک خوشمزه همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک کشمشی

مواد لازم

  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد سفید قنادی یک و نیم پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • بکینگ پودر نصف قاشق غذا خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • کشمش پلویی یک چهارم الی نصف پیمانه

طرز تهیه کیک کشمشی

ابتدا فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با دور تند همزن به مدت حدودا ۵ دقیقه به خوبی مخلوط می کنیم تا بافت مواد کشدار و حجمشان تقریبا دو برابر شود.

سپس شیر و روغن را به ترتیب به کاسه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با هم ترکیب می کنیم و یک مرتبه الک می کنیم تا یکدست شوند.

سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را مجددا درون الک می ریزیم و روی مواد درون کاسه الک می کنیم. حالا با لیسک مواد را به خوبی از یک سمت مخلوط می کنیم تا مایه کیک کاملا یکدست و منسجم شود.

حالا کشمش ها را با کمی آب مرطوب می کنیم، سپس درون آرد می غلطانیم تا آردی شوند. در صورت تمایل مقداری مغز گردو را به کشمش ها اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم. حالا مقدار کمی از مایه کیک را درون قالب می ریزیم.

در این مرحله مخلوط کشمش و گردو را به کاسه حاوی مایه کیک اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا به صورت یکدست در مایه کیک پخش شوند. در ادامه مایه کیک کشمشی را نیز درون قالب می ریزیم و آنرا چند بار روی سطح کار می کوبیم.