طرز تهیه گراتن سالامی

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه گراتن سالامی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

گراتن (gratin) نوعی غذای فرانسوی خوشمزه است که طرفداران بسیاری دارد. گراتن سالامی غذایی خوش طعم و مقوی است که بر خلاف نام سختی که دارد، دارای روش پخت آسان می باشد. سطح رویی این غذا به رنگ طلایی است که شکلی زیبا و شیک به آن می بخشد. طبخ این غذا در ظرف های ویژه ای صورت می گیرد که در همان ظرف نیز میل می شود. در ادامه با آموزش طرز تهیه گراتن سالامی همراه ما باشید.

طرز تهیه گراتن سالامی

مواد لازم

  • سیب‌زمینی (بدون پوست و حلقه‌ای خرد شده) ۶۰۰ گرم
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • قارچ (حلقه‌ای خرد شده) ۱۰۰ گرم
  • پیاز قرمز (حلقه‌ای برش خورده) ۱۰ عدد
  • سالامی سولیکو (حلقه‌ای خرد شده) ۶۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • سس مایونز مقداری برای سرو
  • سس کچاپ مقداری برای سرو
  • پیازچه (خرد شده) مقداری برای تزیین
  • شیر ۱۰۰ میلی‌لیتر

طرز تهیه

در تابه‌ای حاوی مقداری روغن، روی حرارت ملایم، سیب‌زمینی ها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه تفت دهید تا به رنگ طلایی در بیایند.

کف ظرف نسوز کمی گود را با مقداری روغن چرب کنید، سپس کف ظرف را با لایه‌ای از سیب‌زمینی‌های تفت داده شده بپوشانید و روی آن‌ها به ترتیب لایه‌ای از قارچ، پیاز قرمز و سالامی سولیکو بریزید سپس بقیه سیب‌زمینی‌ها و مواد را به همین ترتیب روی هم بچینید.

خواندن
طرز تهیه میگو سوخاری ساده و خوشمزه

در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها را به همراه شیر، نمک و فلفل سیاه بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا با یکدیگر مخلوط شوند سپس مخلوط تخم‌مرغ را روی ظرف حاوی سیب‌زمینی و سالامی بریزید.

ظرف را کمی بچرخانید تا مخلوط تخم‌مرغ به همه جای مواد برسد سپس روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ کاملا بپزد داخل فر ۱۷۰ درجه قرار دهید. در آخر فویل را برداشته تا روی آن طلایی شود. روی گراتن سالامی سولیکو ، پیازچه خرد شده بریزید و به همراه سس مایونز و سس کچاپ سرو کنید. نوش جان.

طرز تهیه گراتن سالامی

به این مقاله امتیاز دهید