کالری سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن
کالری سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن حدودا ۲۲۶cal بوده درحالیکه در سرخ کن های معمولی این میزان ۳۲۰cal اندازه گیری شده است. در واقع هواپز رژیمی با کاهش ۹۰ درصدی مصرف روغن این امکان را به شما داده تا انواع مواد غذایی را بدون مصرف روغن یا با چند قطره، پخت کنید. علاوه بر سیب زمینی، پخت مرغ، ماهی، سبزیجات، کیک و حتی پیتزا را میتوان بصورت کاملا رژیمی آماده کرد. سرخ کن بدون روغن یا همان ایرفرایر، این قابلیت را داشته تا با پخش گرمای یکنواخت در اطراف مواد غذایی، تجربه آشپزی سریع و کاملا ارگانیک را بصورت روزمره فراهم کند.
این موضوع بسیار شگفت انگیز بوده که یک دستگاه پخت و پز با قیمت مناسب و تنوع بالا، امکان پختهای سالم را سادهتر از قبل فراهم کرده تا افراد بتوانند بصورت مستمر، روغن را از مصارف آشپزی خود حذف کنند. تجربیات پزشکی بارها نشان داده اضافه کردن غذاهای رژیمی و بخارپز شده، علاوه بر کاهش کلسترول و جلوگیری از گرمی کبد و معده، باعث حفظ مواد مغذی درون غذا و حفظ ویتامینها میشود.
مراحل پخت ارگانیک سیب زمینی در سرخ کن
آمادهسازی سیب زمینیها:
- سیب زمینیها را خوب بشویید و پوست بگیرید (اختیاری).
- آنها را به اندازههای یکسان برش دهید تا پخت یکنواختی داشته باشند.
- سیب زمینیها را در آب سرد برای حداقل ۳۰ دقیقه خیس کنید تا نشاسته اضافی خارج شود، سپس آنها را خشک کنید.
- برای آنکه سیب زمینی شما به بافت رستورانی و پفکی برسد، به جای آنکه ۳۰ دقیقه آن را بخیسانید؛ بهتر از ۲۰ دقیقه آنها را در آب قرار داده و روی شعله گاز بگذارید.
افزودن روغن:
- برای افزودن طعم و تردی، مقدار کمی روغن (تقریباً یک یا دو قاشق غذاخوری) به سیب زمینیها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قطعات به طور یکنواخت با روغن پوشیده شوند.
- در این مرحله میتوانید به سیب زمینیها فلفل سیاه یا آویشن اضافه کنید تا یک طعم خاص یا تندتر را به خود بگیرد.
پخت:
- سیب زمینیها را در سبد سرخ کن بچینید و مطمئن شوید که روی هم تلنبار نشدهاند تا هوا بتواند به خوبی اطراف و لابههای آنها بچرخد.
- دما را بر روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و سیب زمینیها را برای حدود ۱۸ تا ۲۲ دقیقه بپزید. بسته به دستگاه و اندازه برشها، زمان ممکن است متفاوت باشد.
بررسی و همزدن:
- در نیمه زمان پخت، سبد سرخ کن را خارج کنید و سیب زمینیها را به آرامی هم بزنید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل شود.
سرو کردن:
- پس از اتمام پخت، سیب زمینیها را بررسی کنید. آنها باید طلایی و ترد باشند. میتوانید نمک و ادویههای دلخواه خود را اضافه کنید و به سرعت سرو نمایید.
توجه داشته باشید که سیب زمینیهایی که انتخاب میکنید از بافت خوبی برخوردار باشد و بصورت نارس یا از ریخت افتاده نباشند.
پخت سیب زمینی در کدام سرخ کن بهتر است؟
باتوجه به اینکه اکثریت افراد نسبت به بافت و کیفیت پخت سیب زمینی در سرخ کن حساسیت زیادی نشان میدهند، نظر اکثر کاربران در اینترنت قابل مشاهده است. بر اساس اکثر نظرها، برای اینکه کالری سیب زمینی در سرخ کن بدون روغن در کمترین حالت قرار گیر و بافت آن به شکل پفکی و بسیار حرفهای درآید؛ لازم است برای خرید هواپز فیلیپس اقدام کنید. نکته خوشحال کننده این است که حتی مدلهای کوچک این برند، کیفیت بسیار خوبی از پخت سیب زمینی را پخت میکنند. قیمت هواپز فیلیپس در سایزهای کوچکتر بسیار اقتصادی و مقرون بصرفه میباشد.
برای مشاهده انواع مدلهای اورجینال سرخ کن بدون روغن با بهترین قیمت در کشور، پیشنهاد میکنیم به وبسایت کالاکده هندیجان به آدرس kalakadehhendijan.com مراجعه کنید.