طرز تهیه املت پنیری
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
املت پنیری یک صبحانه و یا میان وعده پرطرفدار و خوشمزه در ترکیه می باشد که طرفداران زیادی دارد و با مواد و به روش های مختلف تهیه می شود، املت به خوراکی گفته می شود که ماده اصلی آن تخم مرغ است و با انواع پروتئین و سبزیجات تهیه می شود. اما نوعی املت که به شدت مورد استقبال قرار می گیرد املت پنیری است امروز قصد داریم تا طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای را به شما آموزش دهیم پس در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه املت
- تخم مرغ : ۲ عدد بزرگ
- نمک : نوک انگشت
- فلفل سیاه : نوک انگشت
- روغن زیتون : ۱/۲ قاشق غذاخوری
- پنیر (صبحانه، گودا، پیتزا و…) : نصف فنجان
- شیر یا خامه : ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت پنیر
برای درست کردن املت پنیر ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید تا کاملا کف کند. نمک و فلفل و شیر را داخل تخم مرغ ریخته و هم بزنید.
تابه مناسبی را که لبه آن تقریبا به ارتفاع ۲/۵ سانتیمتر باشد روی شعله گذاشته و داخل آن روغن بریزید و بگذارید تا روغن کاملا داغ شود. سپس مایه تخم مرغ و شیر را در تابه بریزید به طوری که سطح تابه پوشیده شود.
یک لحظه در تابه را بگذارید تا کمی تخم مرغ ها بسته شود. پنیر را روی مواد که هنوز کاملا سفت نشده بریزید.حالا به آرامی نیمی از مواد املت را روی بقیه مواد تا بزنید ؛ به طوری که پنیر میان این دو قطعه قرار بگیرد.
برای مدت کوتاهی صبر کنید تا پنیر لای املت کاملا داغ شود. املت پنیر حاضر است آن را تزیین کرده و سرو کنید.