طرز تهیه بادام سوخته
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ به شما طرز تهیه بادام سوخته خوشمزه و خانگی را آموزش خواهیم داد. در ادامه همراه ما باشید.
بادام سوخته (candied almonds) یا بادام آبنباتی از جمله شیرینی های ایرانی بسیار لذیذ می باشد که طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. طرز تهیه بادام سوخته بسیار ساده می باشد، این شیرینی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که در مدت زمان کوتاهی و به راحتی می توانید در منزل تهیه کنید. این شیرینی یکی از شیرینی ها و سوغاتی های سنتی استان فارس و کردستان است که از ترکیب بادام و شکر کاراملی شده تهیه شده و می توانید از آن به جای قند یا آبنبات استفاده نمایید. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه بادام سوخته همراه ما باشید.
مواد لازم
- بادام خام ۱ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- کره ۱۵ گرم
- آب یک سوم پیمانه
طرز تهیه بادام سوخته
برای تهیه بادام سوخته ابتدا، داخل یک قابلمه کوچک نصف پیمانه شکر و آب اضافه کنید سپس روی حرارت قرار دهید و پشت سر هم بزنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود.
سپس بادام ها را به محلول به دست آمده اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا آب تبخیر شود و شکر ها به بادام بچسبند و آب نباتی شکل شوند.
حالا حرارت را خاموش کنید و بادام های شکری به دست آمده را داخل الک ریخته و به منظور گرفته شدن شکر اضافی شان الک را تکان دهید سپس بادام را داخل سینی قرار داده تا خنک شوند.
در این مرحله از روش تهیه بادام سوخته حالا داخل یک قابلمه دیگر، باقی شکر و کره را بر روی حرارت قراردهید و هم بزنید تا شکر به شکل کارامل شود سپس بادام های شکری را به شکر کاراملی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
هر چقدر زمان بیشتر بر روی حرارت بماند شکر حالت سوخته تر می شود و این بسته به سلیقه شما دارد، پس از اینکه رنگ بادام های سوخته به رنگ مورد نظرتان در آمد حرارت را خاموش کرده و بلافاصله بادام ها بر روی سینی که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و با قاشق بادام را از یکدیگر جدا نمایید، نوش جان.