طرز تهیه توپک خرمایی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه توپک خرمایی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

توپک خرمایی یک شیرینی سنتی و خوشمزه است که با خرما، مغزها و سایر مواد تهیه می‌شود و می توانید ان را با آرد، ارده و بیسکویت و … درست کنید با دستور پخت انواع توپک خرمایی همراه ما باشید.

طرز تهیه توپک خرمایی
طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم

  • خرما: ۳۰۰ گرم (بدون هسته)
  • گردو: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
  • کره: ۵۰ گرم
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • دارچین: به مقدار لازم
  • پودر کاکائو: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس خرماها را با چنگال یا گوشت‌کوب له کنید تا یکدست شوند و گردوهای خرد شده و کره نرم شده و دارچین و پودر کاکائو را به خرماهای له شده اضافه کنید.

مرحله دوم: همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. اگر خمیر خیلی سفت بود، می‌توانید کمی آب گرم به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و بین دستانتان به شکل توپ گرد کنید و توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود.

مرحله چهارم: توپک‌های خرمایی را در ظرف مورد نظر چیده و در یخچال نگهداری کنید.

توپک خرمایی با بیسکویت

طرز تهیه توپک خرمایی
طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم

  • خرما: ۳۰۰ گرم (بدون هسته)
  • بیسکویت پتی بور: ۱ بسته (پودر شده)
  • کره: ۵۰ گرم
  • گردو: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • دارچین: به مقدار لازم
  • پودر کاکائو: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس خرماها را با چنگال یا گوشت‌کوب له کنید تا یکدست شوند و بیسکویت‌های پتی بور را در غذاساز یا با استفاده از وردنه پودر کنید.

مرحله دوم: کره نرم شده، گردوهای خرد شده و پودر بیسکویت را به خرماهای له شده اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.

مرحله سوم: از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و بین دستانتان به شکل توپ گرد کنید و توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود برای تزیین، می‌توانید روی توپک‌ها را با پودر دارچین یا پودر کاکائو بریزید.

توپک خرمایی با ارده

طرز تهیه توپک خرمایی
طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم

  • خرما: ۳۰۰ گرم (بدون هسته)
  • ارده: ۱۰۰ گرم
  • گردو: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم
  • دارچین: به مقدار لازم
  • پودر کاکائو: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس خرماها را با چنگال یا گوشت‌کوب له کنید تا یکدست شوند و ارده و گردوهای خرد شده را به خرماهای له شده اضافه کنید.

مرحله دوم: همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. اگر خمیر خیلی سفت بود، می‌توانید کمی آب گرم به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و بین دستانتان به شکل توپ گرد کنید و توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود برای تزیین، می‌توانید روی توپک‌ها را با پودر دارچین یا پودر کاکائو بپاشید.

توپک خرمایی با آرد

طرز تهیه توپک خرمایی
طرز تهیه توپک خرمایی

مواد لازم

  • خرما: ۳۰۰ گرم (بدون هسته)
  • آرد گندم: نصف پیمانه
  • کره یا روغن: ۵۰ گرم
  • گردو: ۱۰۰ گرم (خرد شده)
  • دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • هل: نصف قاشق چای‌خوری
  • زعفران دم کرده: به مقدار لازم
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید. سپس خرماها را با چنگال یا گوشت‌کوب له کنید تا یکدست شوند.

مرحله دوم: آرد را در تابه با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن کمی طلایی شود. سپس کره آب شده را به آرد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم: خرماهای له شده، گردوهای خرد شده، دارچین، هل و زعفران دم کرده را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید. همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست به دست آید.

مرحله چهارم: از مخلوط به اندازه یک گردو برداشته و بین دستانتان به شکل توپ گرد کنید و توپک‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا تمام سطح آنها پوشیده شود.

نکات تکمیلی

  1. برای طعم بهتر، می‌توانید از انواع مغزهای دیگر مانند بادام، پسته یا فندق استفاده کنید.
  2. برای تزیین، می‌توانید روی توپک‌ها را با پودر پسته، کنجد یا پودر کاکائو بپاشید.
  3. برای یک بافت نرم‌تر، می‌توانید کمی شیر خشک به مواد اضافه کنید.
  4. اگر از خرما خشک استفاده می‌کنید، بهتر است قبل از استفاده، خرماها را به مدت چند ساعت در آب گرم بخیسانید.
  5. برای شیرین‌تر شدن توپک‌ها، می‌توانید کمی عسل یا شکر به مواد اضافه کنید.