طرز تهیه سالاد اسفناج
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سالاد اسفناج خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سالاد اسفناج یک سالاد سالم و خوشمزه است که میتوان آن را به روشهای مختلفی تهیه کرد. در ادامه با چند دستور محبوب و نکات کلیدی برای تهیه یک سالاد اسفناج عالی آشنا می شوید.
سالاد اسفناج ایتالیایی
مواد لازم
· اسفناج تازه (ترجیحاً بیبی اسفناج): ۵۰۰ گرم
· انار دانه شده: ۱ عدد متوسط
· پنیر فتا: ¼ پیمانه
· گردو یا بادام: ¼ پیمانه
· مواد لازم برای سس
· روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
· سرکه بالزامیک: ۳ قاشق غذاخوری
· رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
· سیر یا پودر سیر: ۱ حبه یا ¼ قاشق چایخوری
· نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: اسفناج ها را به خوبی پاک کرده و با آب سرد بشویید و آبکش کنید سپس گردوها را به مدت حدود ۱۵ دقیقه در آب بخیسانید تا نرم شوند.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، اسفناج، انار و گردو را با هم مخلوط کنید و در یک کاسه کوچک، تمام مواد سس را با همزن خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم: سس را روی مواد سالاد بریزید و به آرامی مخلوط کنید و در انتها، پنیر فتا را به صورت مکعب های کوچک خرد کرده و روی سالاد بپاشید. بهتر است سالاد قبل از سرو، حدود یک ساعت در یخچال بماند.
سالاد اسفناج و مرغ
مواد لازم
اسفناج تازه (ترجیحاً بیبی اسفناج): ۳۰۰ گرم
سینه مرغ: ۱ عدد
پرتقال:۱ عدد
گردوی خرد شده: ¼ پیمانه
پنیر فتا: ۵۰-۱۰۰ گرم
انار دانه شده: ۲-۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه
پودر سیر، پودر پیاز،نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه یا سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
عسل : ۱ قاشق چایخوری
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک یا مکعب های متوسط خرد کنید سپس مرغ را به همراه تمام ادویه ها و سیر،ابلیمو،روغن زیتون مخلوط کنید و خوب ورز دهید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم: یک تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید و کمی روغن زیتون در آن بریزید و قطعات مرغ را به تابه اضافه کنید و از هر طرف به مدت ۴-۵ دقیقه بپزید تا کاملاً بپزد و طلایی شود.
مرحله سوم: مرغ پخته شده را از تابه خارج کنید و بگذارید کاملاً خنک شود. خنک شدن کامل مرغ بسیار مهم است تا باعث پلاسیده شدن اسفناج نشود سپس اسفناج ها را به دقت پاک کرده و با آب سرد بشویید. سپس با استفاده از سبد سالاد یا دستمال کاغذی کاملاً خشک کنید.
مرحله چهارم: پرتقال را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و گردوها را کمی خرد کنید و پنیر فتا را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید.
مرحله پنجم: تمام مواد سس (روغن زیتون، آبلیمو/سرکه، عسل و خردل) را در یک ظرف کوچک بریزید و با یک چنگال یا همزن کوچک به خوبی بزنید تا یکدست شود. نمک و فلفل را اضافه و چشیدن آن را فراموش نکنید.
مرحله ششم: در یک کاسه بزرگ، اسفناج ها را بریزید و مرغ خنک شده، برش پرتقال، گردو و پنیر فتا را روی اسفناج قرار دهید و فقط درست قبل از سرو، سس را به سالاد اضافه کنید. زیرا اسفناج به سرعت در اثر رطوبت پلاسیده می شود.
مرحله هفتم: همه مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا سس به طور یکنواخت پخش شود و در نهایت با دانه های انار تزیین کرده و سرو کنید.
سالاد اسفناج و کینوا
مواد لازم
کینوا: ۱ پیمانه
اسفناج تازه: حدود ۲۰۰ گرم
خیار: ۱ عدد متوسط
گوجه گیلاسی: ۱۰-۱۵ عدد
آووکادو (رسیده): ۱ عدد
پنیر فتا: ۵۰-۷۰ گرم
انار دانه شده (برای تزیین): ¼ پیمانه
گردو یا بادام خرد شده: ¼ پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۱ قاشق چایخوری
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده: ۱ حبه کوچک
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول: کینوا را با دقت و در یک سبد ریز زیر آب سرد بشویید تا تلخی آن از بین برود و یک قابلمه را انتخاب کنید و به ازای هر ۱ پیمانه کینوا، ۲ پیمانه آب یا اب مرغ به آن اضافه کنید و پس از به جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا آب آن کاملاً کشیده شود.
مرحله دوم: درب قابلمه را برندارید و اجازه دهید کینوا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت خاموش دم بکشد. سپس با چنگال آن را هم بزنید تا پفک و دانه دانه شود.کینوا پخته شده را کاملاً خنک کنید. این کار از پلاسیده شدن اسفناج جلوگیری میکند.
مرحله سوم: اسفناج ها را پاک کرده، بشویید و کاملاً خشک کنید.خیار را خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط نصف کنید در ادامه آووکادو را پوست کنده و به صورت مکعب برش بزنید پنیر فتا و گردو را خرد کنید.
مرحله چهارم: تمام مواد سس (روغن زیتون، آبلیمو، عسل، خردل، سیر، نمک و فلفل) را در یک کاسه کوچک بریزید و هم بزنید و در یک کاسه دیگر اسفناج را بریزید و کینوای کاملاً خنک شده را روی اسفناج اضافه کنید.
مرحله پنجم: حالا خیار، گوجه گیلاسی، آووکادو، پنیر فتا و گردو را اضافه کنید و سس سالاد را تنها درست قبل از سرو روی سالاد بریزید و مخلوط کنید. این کار باعث ترد ماندن اسفناج و سایر مواد می شود و در نهایت با دانه های انار تزیین و سرو کنید.