طرز تهیه سالاد فصل

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سالاد فصل ، یکی از سالادهای محبوب ایرانی را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سالاد همیشه از وعده های پرطرفدار بوده است. همچنین به دلیل استفاده از سبزیجات یکی از مفیدترین و ضروری ترین وعده ها نیز می باشد. یکی از معروف ترین سالادهای ایرانی در مجالس و رستوران ها سالاد فصل است.

سالاد فصل که از سالادهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است مخلوطی از کاهو، خیار، گوجه و… است. ممکن است در فصول مختلف مواد متنوع دیگری نیز به این سالاد اضافه و یا کم شوند. در ادامه طرز تهیه سالاد فصل خوشمزه و مجلسی را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سالاد فصل
طرز تهیه سالاد فصل

مواد لازم

  • خیار سالادی ۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • کلم برگ کوچک ۱ عدد
  • کاهوی متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • آبلیمو به مقدار کافی
  • سس مایونز به مقدار کافی
  • نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون به مقدار کافی

طرز تهیه سالاد فصل

برای تهیه سالاد فصل، ابتدا کاهو را دانه دانه از مغزشان جدا می کنیم و در قابلمه ای می چینیم و داخل آن آب می گیریم تا ۱۰ دقیقه داخل آب باشند و اگر خاک یا حشره ای روی آن هاست تمیز شود. سپس کاهوها  شسته و در آبکش قرار می دهیم تا آب آن ها برود. حالا آنها را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و مجددا داخل آبکش می ریزیم.

خواندن
طرز تهیه سالاد کلم فرانسوی ساده، رژیمی و خوشمزه

دو سه برگ روی کلم را جدا می کنیم و باقی آن را آبکش می کنیم. کلم را روی تخته به شکل نواری باریک برش می دهیم و به کاهوها اضافه می کنیم. (می توان از نصف کلم سفید و نصف کلم بنفش استفاده کرد تا رنگ سالاد جذاب تر شود).

هویج ها را تمیز می کنیم و پوست آن را می گیریم و با رنده درشت رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. سپس کلم خرد شده  و کاهو خرد شده را نیز به ظرف هویج اضافه می کنیم.

گوجه فرنگی ها را می شوییم و به شکل حلقه ای خرد می کنیم و به مواد می افزاییم. خیار را نیز می شوییم و به صورت ورقه ورقه برش می دهیم و به مواد سالاد اضافه می کنیم.

* (در اینجا می توانیم مواد را در ظرف مورد نظرمان بریزیم و گوجه خیار را که خرد کردیم به حالت تزئینی روی این مواد بچینیم. یا اینکه همگی مواد سالاد را با هم مخلوط کنیم و به صورت ترکیب شده داخل ظرف سالاد بریزیم).

در یک کاسه مقداری سس مایونز می ریزیم و کمی نمک، فلفل سیاه، آبلیمو و روغن زیتون روی آن می ریزیم. مقدار مواد سس کاملا بستگی به سلیقه شما دارد. مواد را خوب هم می زنیم تا به خورد یکدیگر بروند.

سالاد فصل و سس شما آماده است. بهتر است روی ظرف سالاد را سلفون بکشیم و با سس در یخچال قرار دهیم و زمان استفاده از یخچال خارج کنید و آن را سرو کنید.

خواندن
طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی خوشمزه و مجلسی
طرز تهیه سالاد فصل
طرز تهیه سالاد فصل

چند نکته

  • می توانید چند قاشق سس مایونز را با چند قاشق ماست با یکدیگر مخلوط کنید تا از سس کمتری استفاده کرده باشید.
  • می توانید طبق ذائقه خود به جای مایونز از سس سالاد، سس فرانسوی و… استفاده کنید.
  • می توانید به دلخواه مواد دیگری چون زنجبیل و فلفل قرمز نیز به سس خود اضافه کنید.
  • اگر می خواهید سالادی کاملا رژیمی داشته باشید سس را حذف کنید و یک سالاد ساده داشته باشید.
  • چیدمان مواد در کنار هم و یا مخلوط کردن آنها با یکدیگر سلیقه ای است. می توانید طبق سلیقه خود سالاد را سرو کنید.
  • همچنین می توانید مواد متنوع دیگری چون پیاز، ذرت، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و… به دلخواه به سالاد خود اضافه کنید.
  • اگر از سس استفاده نمی کنید، تکه های برش خورده پنیر سفید صبحانه نیز طعمی بسیار عالی به سالاد شما می دهد.

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: