طرز تهیه سس آلفردو

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه سس آلفردو ، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین سس ها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.

سس آلفردو یکی از سس های بسیار محبوب و پرطرفدار ایتالیایی در سرتاسر دنیا می باشد. این سس خوشمزه و خوش طعم با انواع غذاها استفاده می شود که در بین آنها پاستا آلفردو بسیار محبوب و پرطرفدار است.

آلفردو یک سس خامه‌ای سفید ساده با بافت لطیف است که مواد اصلی آن خامه، کره و پنیر پارمزان است. به همین دلیل این سس سنگین می باشد و کالری آن بالاست. اگر می خواهید سس شما رژیمی تر باشد می توانید آن را با شیر و بدون خامه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه سس آلفردو به ۲ روش را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سس آلفردو
طرز تهیه سس آلفردو

سس آلفردو با خامه و پنیر پارمزان

مواد لازم

  • خامه پرچرب ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • کره ۱/۴ پیمانه
  • سیر ۲ حبه
  • جعفری تازه ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

* استفاده از پنیر پارمزان در این سس اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.

طرز تهیه

ابتدا کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. سپس آن داخل یک شیرجوش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا ذوب شود. وقتی کره خوب ذوب شد، سیر رنده شده را به کره اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا عطر سیر خارج شود.

خامه را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و سریع هم می زنیم تا یکدست شود. سپس پنیر پارمزان رنده شده را افزوده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه هم می زنیم تا غلیظ شود.

خواندن
طرز تهیه سس پنیر چدار (دیپ پنیر چدار)

در انتها نمک و فلفل سیاه را به سس آلفردو اضافه می کنیم و از روی حرارت برمیداریم و ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده را اضافه می کنیم. سس آلفردو خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه سس آلفردو
طرز تهیه سس آلفردو

سس آلفردو با شیر و بدون خامه

مواد لازم

  • شیر ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • پنیر پارمزان ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه

در اولین مرحله از طرز تهیه سس آلفردو با شیر، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سیر را رنده کنید و با کره کاملا تفت دهید تا عطر آن خارج شود و به رنگ طلایی دربیاید ولی مراقب باشید نسوزد. سپس آرد را با سیر و کره کمی تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.

حالا شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام مواد مایه سس را به هم بزنید تا گلوله نشود. وقتی آرد و شیر کاملا با هم یکدست شدند، پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کنید.

در آخر وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند، آن را بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید. بد نیست بدانید که سس آلفردو با شیر، به اندازه سس آلفردو با خامه غلظت و چربی ندارد و رژیمی‌تر است.

نکات مهم

  • در این سس می توانید به دلخواه پنیر پارمزان را حذف کنید.
  • به دلخواه به جای کره می توانید از روغن زیتون استفاده کنید.
  • به جای یک حبه سیر میتوانید از ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر استفاده کنید اما عطر سیر تازه سس را لذیذتر می کند.
  • بعد از درست کردن سس و خاموش کردن حرارت، سس غلظت بیشتری پیدا می‌کند و خودش را می‌گیرد.
  • این سس به صورت گرم سرو می شود.  پس بهتر است آن را به صورت تازه مصرف کنید.
  • اگر سس شما حاوی گلوله‌های آرد بود، در انتها می‌توانید آن را از صافی رد کنید.
خواندن
طرز تهیه سس یونانی ، خوشمزه و مخصوص
طرز تهیه سس آلفردو
طرز تهیه سس آلفردو

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: