طرز تهیه سمبوسه مرغ
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
سمبوسه یکی از انواع غذاهای لذیذ است که به شیوه های متفاوتی طبخ می شود و یکی از خوشمزه ترین و سالم ترین نوع ان سمبوسه مرغ است در ادامه با طرز تهیه سمبوسه مرغ خوشمزه و سالم به ۴ روش با ما همراه باشید.
طرز تهیه سمبوسه مرغ
مواد لازم
- سینه مرغ. ۴۰۰گرم
- پنیر پیتزا ۲۰۰گرم
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- سیر ۱ حبه
- نمک،زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا سینه های مرغ را به خوبی بشویید و خشک کنید و به کمک یک چاقوی تیز آنها را مکعبی ریز خرد کنید میتوانید سینه مرغ را چرخ نیز بکنید.
مرحله دوم
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه کمی روغن درون تابه تفت دهید بعد از یکی دو دقیقه تفت خوردن به آن سینه های مرغ را اضافه کنید و دوباره تفت دهید.
مرحله سوم
فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و وقتی مرغ ها کمی سرخ شد به تابه اضافه کنید.
مرحله چهارم
نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه را به همراه ۱ حبه سیر له شده به مواد اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها و سیر خارج شود.
مرحله پنجم
پس از آماده شدن مواد میانی نان لواش را به صورت طولی برش دهید و از مواد ابتدای نان به همراه کمی پنیر پیتزا قرار دهید و رولی یا مثلثی جمع کنید.
مرحله ششم
سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال کاغذی یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
و به همراه سس تند نوش جان کنید.
سمبوسه مرغ و سوسیس
مواد لازم
- سینه مرغ ۲۰۰گرم
- سوسیس ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
- نمک،زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا مرغ را به صورت مکعبی ریز خرد کنید سپس پیازها را نگینی خرد کنید و تابه ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن روغن بریزید کمی که داغ شد پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مرحله دوم
مرغ را اضافه کنید و تفت دهید سپس سوسیس را نگینی ریز خرد کنید و به مرغ ها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا سرخ شود.
مرحله سوم
نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
مرحله چهارم
مواد میانی شما آماده است نان لواش را به صورت طولی برش دهید و از مواد ابتدای نان به همراه پنیر پیتزا قرار دهید و رولی یا مثلثی جمع کنید.
مرحله پنجم
سمبوسه ها را در روغن داغ و فراوان سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی توری فلزی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را گرفته شود و سپس سرو کنید.
سمبوسه مرغ و قارچ
مواد لازم
- سینه مرغ ۳۰۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۶ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- نمک،زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- نان لواش به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
سینه های مرغ و پیاز را ریز خرد کنید تابه را روی حرارت قرار دهید کمی روغن بریزید و ابتدا پیاز را چند دقیقه تفت دهید سپس مرغ را به پیاز اضافه کنید.
مرحله دوم
وقتی مرغ تفت خورد و سرخ شد مواد را از تابه خارج کنید و قارچ ها را ریز خرد کنید و درون تابه بریزید تا آب آن کاملا کشیده شود و تفت بخورد.
مرحله سوم
پس از اینکه آب قارچ ها کشیده شد مرغ و پیاز را به قارچ اضافه کنید در ادامه فلفل دلمه را نگینی ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید سپس نمک و فلفل سیاه وقرمز و زردچوبه را به مواد اضافه کرده و به مدت ۳ دقیقه اجازه دهید تفت بخورد.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان مواد میانی شما آماده است نان لواش را به صورت طولی برش دهید و از مواد ابتدای نان لواش قرار دهید و به صورت مثلثی یا رولی جمع کنید.
مرحله پنجم
درون تابه روغن فراوان بریزید وقتی داغ شد سمبوسه ها را به آن اضافه کنید و دو طرف آن را سرخ کنید و روی توری فلزی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود ک در آخر با سس دلخواه میل کنید.
اگر علاقه دارید میتوانید به مواد سمبوسه سیب زمینی سرخ شده و کمی پنیر پیتزا نیز اضافه کنید.
سمبوسه مرغ و سیب زمینی
مواد لازم
- مرغ ۳۰۰ گرم
- سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
- پیاز ۱ عدد
- فلفل دلمه ۱ عدد
- نمک،زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
- نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه
مرحله اول
سینه های مرغ و پیاز را ریز خرد کنید سپس درون تابه کمی روغن بریزید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید وقتی سبک شد مرغ را به آن اضافه کنید تا تفت بخورد و سرخ شود.
مرحله دوم
وقتی مواد سرخ شد آنها را از ماهیتابه خارج کنید و سیب زمینی ها را ریز خرد کنید و در همان تابه سرخ کنید.
مرحله سوم
پس از سرخ شدن سیب زمینی مرغ و پیاز را به تابه اضافه کنید و فلفل دلمه ای را نگینی ریز خرد کنید و درون ماهیتابه بریزید تا کمی تفت بخورد سپس به آن نمک،فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله نان لواش را به صورت طولی برش دهید و از مواد ابتدایی نان قرار دهید و به صورت مثلثی یا رولی جمع کنید. (به دلخواه میتوانید در این مرحله کمی پنیر پیتزا روی مواد قرار دهید).
مرحله پنجم
سمبوسه ها را درون روغن داغ سرخ کنید و روی توری فلزی یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود و سپس نوش جان کنید.
نکات تکمیلی
۱- تندی سمبوسه به ذائقه شما بستگی دارید و می توانید فلفل ان را کم یا زیاد کنید.
۲- به جای نان لواش می توانید از خمیر یوفکا یا فیلو استفاده کنید.
۳- سمبوسه مرغ را می توانید درون فر یا سرخ کن نیز بپزید.