طرز تهیه سوغان کباب ترکی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوغان کباب ترکی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سوغان کباب ترکی، یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ترکیه است که با ترکیبی از گوشت چرخ کرده، پیاز و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. این غذا هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود.

طرز تهیه سوغان کباب ترکی
طرز تهیه سوغان کباب ترکی

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ: ۸ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق مربا خوری
  • پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
  • آویشن: ۳ قاشق چای خوری
  • پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

مرحله اول: پیازها را خوب بشویید، پوست آن‌ها را جدا کنید و وسط آن‌ها را خالی کنید سپس گوشت چرخ کرده را با زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر و پاپریکا خوب ورز دهید تا ادویه‌ها به خورد گوشت بروند.

مرحله دوم: گوشت چرخ کرده را در قسمت خالی پیازها قرار دهید در ادامه رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون، فلفل قرمز و آویشن را با هم مخلوط کنید و کمی آب به آن اضافه کنید تا سس غلیظی به دست آید.

مرحله سوم: پیازهای پر شده را در سینی فر بچینید و سس را روی آن‌ها بریزید.

مرحله چهارم: سینی فر را در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت یک ساعت قرار دهید و سوغان کباب را پس از پختن در ظرف مورد نظر بریزید و با جعفری تازه تزیین کنید.

نکات تکمیلی

  1. برای طعم بهتر می‌توانید از پیاز قرمز استفاده کنید.
  2. برای تزیین می‌توانید از گوجه گیلاسی کبابی نیز استفاده کنید.
  3. زمان پخت ممکن است بسته به فر شما متفاوت باشد.
  4. به جای خالی کردن کامل پیازها می توانید برگ برگ جدا کنید ومواد گوشتی را قرار دهید.