طرز تهیه شکلات پسته دبی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه شکلات پسته دبی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

شکلات دبی با لایه های ترد و شکلاتی، یکی از محبوب ترین دسرهای امروزی است. این شکلات خوشمزه و جذاب با ترکیبی از مواد ساده و روش تهیه آسان، به راحتی در خانه قابل تهیه است. در ادامه، طرز تهیه دو نوع از محبوب ترین شکلات های دبی را به شما آموزش می دهیم:

طرز تهیه شکلات پسته دبی
طرز تهیه شکلات پسته دبی

مواد لازم

  • شکلات تخته ای تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • رشته کادایف: ۱۰۰ گرم
  • کره پسته: ۵۰ گرم
  • پودر پسته: برای تزیین

طرز تهیه

مرحله اول: رشته های کادایف را در تابه ای بدون روغن تفت دهید تا طلایی شوند. سپس کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه رشته ها به کره آغشته شوند.

مرحله دوم: شکلات تخته ای را به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید.نیمی از کره را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: قالب های سیلیکونی شکلات را آماده کنید. یک لایه نازک از شکلات ذوب شده را در کف هر قالب بریزید و به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مرحله چهارم: روی لایه شکلات سفت شده، یک لایه از مخلوط کادایف و کره بریزید. سپس یک قاشق چایخوری کره پسته روی آن قرار دهید.

مرحله پنجم: مجدداً یک لایه نازک از شکلات ذوب شده روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید و پس از سفت شدن لایه رویی، شکلات ها را از قالب خارج کرده و با پودر پسته تزیین کنید.

شکلات دبی با مغز کره بادام زمینی

طرز تهیه شکلات پسته دبی
طرز تهیه شکلات پسته دبی

مواد لازم

  • شکلات تخته ای تلخ یا شیری: ۲۰۰ گرم
  • کره: ۵۰ گرم
  • کره بادام زمینی: ۱۰۰ گرم
  • بیسکویت پودر شده: ۵۰ گرم

طرز تهیه

مرحله اول: شکلات تخته ای را به روش بن ماری ذوب کنید. کره را به شکلات ذوب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله دوم: کره بادام زمینی و بیسکویت پودر شده را با هم مخلوط کنید سپس قالب های سیلیکونی شکلات را آماده کنید. یک لایه نازک از شکلات ذوب شده را در کف هر قالب بریزید و به مدت چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

مرحله سوم: روی لایه شکلات سفت شده، یک لایه از مخلوط کره بادام زمینی و بیسکویت بریزید و مجدداً یک لایه نازک از شکلات ذوب شده روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید و پس از سفت شدن لایه رویی، شکلات ها را از قالب خارج کنید.

نکات تکمیلی

  1. برای تهیه شکلات دبی می توانید از هر نوع شکلات تخته ای با درصد کاکائوی دلخواه استفاده کنید.
  2. به جای کره پسته می توانید از انواع مغزهای دیگر مانند بادام، فندق یا گردو استفاده کنید.
  3. برای تزیین شکلات می توانید از پودر نارگیل، شکلات رنده شده یا هر نوع تزیین دلخواه دیگری استفاده کنید.
  4. برای ذوب کردن شکلات بهتر است از حرارت غیر مستقیم استفاده کنید تا شکلات نسوزد.