طرز تهیه مرغ سوخاری
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه مرغ سوخاری خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
مرغ سوخاری یکی از انواع فست فودهای ترد و خوشمزه است که امروزه طرفداران زیادی دارد اگر شما هم به دنبال پخت این غذا به روش رستورانی هستید در ادامه ترفند های مختلف و متنوعی برای طرز تهیه مرغ سوخاری ترد و پفکی به شما اموزش خواهیم داد
روش اول : مرغ سوخاری با ارد سوخاری
مواد لازم
- ۴ تکه ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۱/۲ پیمانه آرد سوخاری
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شیر
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: ران های مرغ را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید سپس در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: ران های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری آغشته کنید تا به طور کامل پوشیده شوند سپس ران های مرغ را در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا به طور کامل آغشته شوند و ران های مرغ را دوباره در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل پوشیده شوند.
مرحله چهارم: در یک قابلمه یا تابه بزرگ، روغن را به اندازه کافی گرم کنید تا داغ شود (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد). ران های مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و پس از پخت مرغ سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در اخر مرغ سوخاری را با سس دلخواه سرو نمایید.
روش دوم: مرغ سوخاری با کورن فلکس
مواد لازم
- ۴ تکه ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱ پیمانه کورن فلکس
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شیر
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: ران های مرغ را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید سپس کورن فلکس را در یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید تا پودر شود.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: ران های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری آغشته کنید تا به طور کامل پوشیده شوند سپس ران های مرغ را در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا به طور کامل آغشته شوند و در اخر ران های مرغ را در پودر کورن فلکس بغلتانید تا به طور کامل پوشیده شوند.
مرحله چهارم: در یک قابلمه یا تابه بزرگ، روغن را به اندازه کافی گرم کنید تا داغ شود (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد). ران های مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند و پس از سرخ شدن مرغ سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
روش سوم: مرغ سوخاری کره ای
مرغ سوخاری کره ای، با طعمی تند و شیرین و پوششی ترد و لذیذ، یکی از محبوب ترین غذاهای کره ای است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این روش پخت مرغ سوخاری، با استفاده از سس مخصوص کره ای، طعمی منحصر به فرد به مرغ می دهد و به عنوان یک غذای کامل یا پیش غذا سرو می شود.
مواد لازم
- ۴ تکه ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱/۴ پیمانه سس مایونز
- ۱/۴ پیمانه سس سویا
- ۱ حبه سیر رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
- ۱ قاشق غذاخوری عسل
- ۱ قاشق غذاخوری سرکه برنج
- ۱ قاشق چایخوری روغن کنجد
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نمک به مقدار لازم
- ۱ پیمانه آرد سوخاری
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: ران های مرغ را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید سپس در یک کاسه کوچک، مواد سس کره ای (سس مایونز، سس سویا، سیر رنده شده، زنجبیل رنده شده، عسل، سرکه برنج، روغن کنجد، پودر چیلی، فلفل سیاه و نمک) را با هم مخلوط کنید تا سس یکدست شود.
مرحله دوم: ران های مرغ را در سس کره ای بریزید و به طور کامل آغشته کنید. روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
مرحله سوم: پس از گذشت نیم ساعت آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید. ران های مرغ را از یخچال خارج کنید و سس کره ای اضافی آنها را پاک کنید. سپس ران های مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل پوشیده شوند.
مرحله چهارم: در یک قابلمه یا تابه بزرگ، روغن را به اندازه کافی گرم کنید تا داغ شود (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد). ران های مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله پنجم: مرغ سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
روش چهارم: مرغ سوخاری با کرانچی
مواد لازم
- ۴ تکه ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱ پیمانه غلات کرانچی (مانند چیپس ذرت، چیپس تورتیلا یا چیپس سیب زمینی)
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شیر
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: ران های مرغ را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید سپس غلات کرانچی را در یک کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید تا پودر شود.
مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله سوم: ران های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری آغشته کنید تا به طور کامل پوشیده شوند سپس ران های مرغ را در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا به طور کامل آغشته شوند.
مرحله چهارم: ران های مرغ را در پودر کرانچی بغلتانید تا به طور کامل پوشیده شوند.
مرحله پنجم: در یک قابلمه یا تابه بزرگ، روغن را به اندازه کافی گرم کنید تا داغ شود (حدود ۱۷۵ درجه سانتیگراد). ران های مرغ را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
مرحله ششم: مرغ سوخاری را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در اخر مرغ سوخاری با کرانچی را با سس دلخواه سرو نمایید.
روش پنجم: مرغ سوخاری در سرخکن
مواد لازم
- ۴ تکه ران مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱/۲ پیمانه آرد سفید
- ۱ قاشق غذاخوری نمک
- ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
- ۱ عدد تخم مرغ
- ۱ پیمانه شیر
- روغن مخصوص سرخکن
طرز تهیه
مرحله اول: ران های مرغ را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید و در یک کاسه بزرگ، آرد سفید، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید و در یک کاسه دیگر، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: ران های مرغ را در مخلوط آرد سوخاری آغشته کنید تا به طور کامل پوشیده شوند سپس ران های مرغ را در مخلوط تخم مرغ و شیر فرو ببرید تا به طور کامل آغشته شوند.
مرحله سوم: ران های مرغ را دوباره در مخلوط آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل پوشیده شوند و روی مرغ ها را روغن اسپری کنید.
مرحله چهارم: سرخکن را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه دهید بپزد و در اخر مرغ سوخاری را با سس دلخواه سرو نمایید.
نکات تکمیلی
۱- برای طعم قوی تر می توانید از ادویه های دیگری مثل پودر پیاز، پودر گشنیز یا پودر زنجبیل نیز در مخلوط آرد سوخاری استفاده کنید.
۲- اگر می خواهید مرغ سوخاری شما تندتر باشد، می توانید مقداری فلفل قرمز به مخلوط آرد سوخاری اضافه کنید.
۳- مرغ ها را بیش از حد در سرخکن نپزید، زیرا ممکن است خشک شوند.
۴- مرغ سوخاری را می توانید با سیب زمینی سرخ کرده، سالاد یا سبزیجات پخته شده سرو کنید.
۵- می توانید مرغ سوخاری را در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و مرغ سوخاری را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا طلایی و ترد شوند.
۶- برای طعم تندتر می توانید مقدار پودر چیلی را در سس کره ای افزایش دهید.
۷- می توانید از آرد سوخاری پانکو به جای آرد سوخاری معمولی استفاده کنید تا مرغ سوخاری شما تردتر شود.
طرز تهیه آرد سوخاری
آرد سوخاری یکی از مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی است که برای سرخ کردن، پخت و پوشش انواع مواد غذایی استفاده میشود. روشهای مختلفی برای تهیه آرد سوخاری در خانه وجود دارد که در اینجا به چند نمونه از آنها میپردازیم
روش اول
نانهای باگت یا تست را به قطعات کوچک مکعبی شکل خرد کنید.
نانها را در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نانها خشک و طلایی شوند، قرار دهید.
نانهای خشک شده را در غذاساز یا آسیاب خرد کنید تا به پودر نان یا آرد سوخاری تبدیل شوند.
آرد سوخاری را در ظرفی بریزید و میتوانید از آن برای مصارف مختلف استفاده کنید.
روش دوم
نانهای باگت یا تست را به صورت رنده رنده کنید.
نانهای رنده شده را در تابه بدون روغن به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا خشک و طلایی شوند.
نانهای تفت داده شده را در غذاساز یا آسیاب خرد کنید تا به پودر نان یا آرد سوخاری تبدیل شوند.
آرد سوخاری را در ظرفی بریزید و میتوانید از آن برای مصارف مختلف استفاده کنید.
روش سوم
بیسکویتهای ساده یا شور را در غذاساز یا آسیاب خرد کنید تا به پودر بیسکویت تبدیل شوند.
پودر بیسکویت را در ظرفی بریزید و میتوانید از آن برای مصارف مختلف استفاده کنید.
علاوه بر روشهای ذکر شده، میتوانید از روشهای دیگری مانند استفاده از چیپس سیب زمینی، ذرت بو داده یا پفک برای تهیه آرد سوخاری نیز استفاده کنید.
امیدوارم از این دستور پختها لذت ببرید!