طرز تهیه معجون سیر و لیمو
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه معجون سیر و لیمو خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
ترکیب خواص سیر با خواص لیمو معجزهای به نام معجون سیر و لیمو شده است. ترکیبی خوشمزه که هم تسکیندهنده و هم نشاطآور است. چنین نوشیدنی ساده و ارزانی فواید شگفتانگیز زیادی دارد. حاوی ویتامین C، کلسیم، منیزیم، است که تاثیرات فوق العاده ای دارد از جمله:
- کاهش گرفتگیهای عروق سراسر بدن
- کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی
- کاهش کلسترول خون
- بهبود علائم بیماری کبد چرب
- بهبود علائم فشار خون
- به هضم غذا کمک میکند
- بدن را پاکسازی می کند
- پوست را جوان میکند
- سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
- سطح pH خون را متعادل میکند.
- از بیماریهایی مانند دیابت، افسردگی و انواع مختلف سرطانها نیز جلوگیری میکند
- انرژی را افزایش میدهد
- تنفس را بهتر می کند
البته این معجون برای کسانیکه الرژی به سیر دارند توصیه نمی شود اگر شما هم نگران سلامتی خود هستید پیشنهاد می کنیم معجون سیر و لیمو را حتما درست کنید
مواد لازم
- لیمو ۶ عدد
- سیر ۳۵ حبه
- اب ۱ لیتر
طرز تهیه
ابتدا باید لیموها را از وسط نصف کنید. سپس هستههای آن را خارج کند. توجه کنید هستهای در لیموها باقی نماند وگرنه معجون تلخ می شود. بعد از اینکه هستهها را جدا کردید، به سراغ پوست گرفتن سیرها بروید. اگر سیر را از قبل در آب بخیسانید، پوست آن راحتتر جدا میشود. سپس لیموها و سیرها را در مخلوطکن بریزید. پس از مخلوط شدن این ترکیب را درون یک قابلمه بریزید و یک لیتر آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید جوش بیاید. فقط حواستان باشد که بلافاصله بعد از جوشیدن، زیر گاز را خاموش کنید. این معجون نباید زیاد بجوشد. چون این کار طعم و خواص آن را تغییر میدهد. در اخر مخلوط را از صافی رد کنید و درون بطری در یخچال نگهداری کنید.
روش مصرف
روزانه نصف استکان از این مایع به اختیار خودتان قبل یا بعد از غذاهای اصلی میل نمایید. بعد از ۳ هفته سه هفته از مصرف مداوم این عصاره ی طبیعی، احساس جوانی و شادابی در تمام وجود بدنتان حس خواهید کرد.بعد از مصرف یک دوره ی سه هفته ای، شما باید هشت روز استراحت کرده و سپس دومین دوره ی مصرف سه هفته ای را اجرا کنید.
به امید سلامتی جسم و روحتان