طرز تهیه پاستا اسفناج

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاستا اسفناج خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پاستای اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار است که به دلیل طعم لذیذ و سادگی تهیه، طرفداران زیادی دارد و می توانید ان را رژیمی یا به همراه مرغ درست کنید برای تهیه این پاستا خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید و در مدت زمان کوتاهی می‌توانید آن را آماده کنید. در این دستور، مقادیر مواد برای ۴ نفر ارائه شده است.

طرز تهیه پاستا اسفناج
طرز تهیه پاستا اسفناج

مواد لازم

  • پاستا: ۳۲۰ گرم
  • اسفناج تازه: ۵۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه‌ای: ۱ بسته ۱۰۰ گرمی
  • پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • جوز هندی (اختیاری): به مقدار کم

طرز تهیه

مرحله اول: یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و ۲ قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید سپس پاستا را به مدت زمان مشخص شده روی بسته بندی، در آب جوش بپزید و پس از پخت، پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم: اسفناج تازه را بشویید و ساقه‌های ضخیم آن را جدا کنید. سپس، برگ‌های اسفناج را خرد کنید و در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید.

مرحله سوم: سیر را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود و نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: پنیر خامه‌ای را به مواد تابه اضافه کرده و هم بزنید تا با سایر مواد ترکیب شود و در صورت تمایل، کمی جوز هندی رنده شده به مواد اضافه کنید.

مرحله پنجم: پاستای آبکش شده را به مواد تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و پاستای اسفناج آماده را در ظرف سرو بریزید و روی آن را با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید.

پاستا اسفناج و قارچ 

طرز تهیه پاستا اسفناج
طرز تهیه پاستا اسفناج

مواد لازم

  • پاستا: ۳۲۰ گرم
  • اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید سپس یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.

مرحله دوم: در این فاصله، اسفناج را بشویید و خشک کنید و سپس خرد کنید و قارچ‌ها را تمیز کرده و به ورقه‌های نازک برش دهید و سیر و پیاز را ریز خرد کنید.

مرحله سوم: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید سپس قارچ‌های ورقه شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که آب آنها کشیده شود تفت دهید.

مرحله چهارم: اسفناج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا اب ان کشیده شود و نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و به آرامی با سس مخلوط کنید تا همه جای پاستا به سس آغشته شود.

مرحله ششم: پاستا را به یک ظرف مناسب برای فر منتقل کنید و پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا بریزید و ظرف حاوی پاستا را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

پاستا اسفناج و گوجه

طرز تهیه پاستا اسفناج
طرز تهیه پاستا اسفناج

مواد لازم

  • پاستا: ۳۲۰ گرم
  • اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد متوسط
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • ریحان تازه (اختیاری): برای تزئین

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید سپس پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.

مرحله دوم: در این فاصله، اسفناج را بشویید و خشک کنید و سپس خرد کنید و گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و خرد کنید و سیر و پیاز را ریز خرد کنید.

مرحله سوم: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید در ادامه گوجه فرنگی‌های خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

مرحله چهارم: اسفناج خرد شده را به مخلوط اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا اب ان کشیده شود و نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم: پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و به آرامی با سس مخلوط کنید تا همه جای پاستا به سس آغشته شود.

مرحله ششم: پاستا را به یک ظرف مناسب برای فر منتقل کنید و پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا بپاشید.

مرحله هفتم: ظرف حاوی پاستا را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

پاستا اسفناج و مرغ

طرز تهیه پاستا اسفناج
طرز تهیه پاستا اسفناج

مواد لازم

  • پاستا: ۳۲۰ گرم
  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
  • سیر: ۳ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • خامه: ۲۰۰ میلی لیتر
  • پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید و پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید.

مرحله دوم: در این فاصله، سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و اسفناج را بشویید و خشک کنید و سپس خرد کنید و سیر و پیاز را ریز خرد کنید.

مرحله سوم: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید و تکه‌های مرغ را به تابه اضافه کرده و از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و مرغ‌های پخته شده را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله چهارم: در همان تابه، پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید و اسفناج خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله پنجم: خامه را به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا سس غلیظ شود و مرغ‌های پخته شده را به سس اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مرحله ششم: پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کرده و به آرامی با سس مخلوط کنید تا همه جای پاستا به سس آغشته شود و پاستا را به یک ظرف مناسب برای فر منتقل کنید و پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا بپاشید.

مرحله هفتم: ظرف حاوی پاستا را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در فر از پیش گرم شده قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

نکات تکمیلی

  1. برای طعم‌دارتر شدن پاستا می‌توانید از ادویه‌های دلخواه مانند آویشن، رزماری یا پودر سیر استفاده کنید.
  2. برای یک غذای کامل‌تر می‌توانید پاستا را با نان سیر یا سالاد سرو کنید.
  3. اگر از سینه مرغ استفاده نمی‌کنید، می‌توانید از ران مرغ یا فیله مرغ نیز استفاده کنید.
  4. برای یک غذای سبک‌تر، می‌توانید به جای خامه از ماست یونانی استفاده کنید.
  5. پاستای اسفناج و گوجه را گرم سرو کنید. قبل از سرو، می‌توانید چند برگ ریحان تازه روی آن بپاشید.
  6. اگر از گوجه فرنگی‌های کوچکی مانند گوجه گیلاسی استفاده می‌کنید، نیازی به پوست کندن آنها نیست.
  7. اسفناج را زیاد تفت ندهید تا رنگ آن سبز باقی بماند.
  8. پنیر پارمزان را در آخر به پاستا اضافه کنید تا طعم آن بهتر شود.