طرز تهیه اسنک گوشت

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه اسنک گوشت و قارچ خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

اسنک گوشت خوشمزه‌ ترین نوع اسنک است که طرفداران زیادی دارد. این غذا با مواد مختلفی پخته و سرو می‌شود. پخت آسان اسنک دلیلی هست تا همواره صدرنشین غذاهای موجود در عصرانه‌ها، میهمانی‌های شبانه یا دورهمی‌ها باشد. شما حتی اگر دستگاه ساندویچ ساز نداشته باشید می توانید داخل تابه این اسنک را تهیه کنید. در ادامه با آموزش کامل اسنک گوشت و قارچ همراه ما باشید.

طرز تهیه اسنک گوشت

مواد لازم

  • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ۱ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۱۰ عدد
  • رب ۱ ق غذا خوری
  • پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای به مقدار لازم
  • نان تست ۱ بسته
  • زردچوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه اسنک گوشت

ابتدا یک پیاز کوچک را خلالی ریز خرد می کنیم و تفت می دهیم به طوری که سرخ شود بعد گوشت چرخ شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم زردچوبه و نمک و فلفل را می زنیم و نصف لیوان آب می ریزیم تا خوب بپزد.

در ادامه فلفل دلمه نگینی شده و قارچ اسلایس شده را اضافه کنید و خوب مواد تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود اصلا نباید مواد مرطوب باشد و آب آن باید کاملا کشیده شود در ادامه رب را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

خواندن
برگر کره ویسکانسین چیست؟ + طرز تهیه آن | Wisconsin Butter Burger

سپس روی هر لایه نان تست به دلخواه کمی سس کچاب بزنید و مقداری از مواد گوشتی را به همراه پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست روی آن قرار دهید و این کار را برای همه نان و مواد گوشتی انجام دهید.

برای پخت در ساندویچ ساز باید دستگاه را کمی گرم کنید سپس اسنک ها را داخل اسنک ساز قرار دهید و درب دستگاه را برای ۱۰ دقیقه بسته تا اسنک ها طلایی شود.

برای پخت اسنک به روی گاز اسنک ها را در یک تابه نچسب چرب شده قرار دهید و یک جسم سنگین روی آنها قرار دهید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته طلایی شود سپس آن را برگردانید تا اسنک ها طلایی شوند. نوش جان

طرز تهیه اسنک گوشت