طرز تهیه تست بادمجان

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه تست بادمجان را خواهیم داشت. برای آشنایی با دستور پخت این وعده فوری و خوشمزه در ادامه همراه ما باشید.

ساندویچ تست از جمله وعده های بسیار سریع، راحت و خوشمزه هستند که مورد علاقه همه می باشد. ساندویچ تست با انواع مواد از جمله گوشت، مرغ، بادمجان، انواع سبزیجات و… یک میان وعده و یا وعده اصلی مقوی و خوشمزه است که تهیه کردن آن نیز بسیار راحت است.

تست بادمجان از جمله تست های بسیار پرطرفدار و خوشمزه است. شما به دلخواه می توانید در ساندویچ خود از پنیر پیتزا، پنیر خامه ای و یا پنیر سفید ساده صبحانه استفاده کنید و یا موادی را طبق ذائقه خود حذف کنید. در ادامه طرز تهیه تست بادمجان خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه تست بادمجان
طرز تهیه تست بادمجان

مواد لازم

  • بادمجان ۳ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پیاز ۲ عدد
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • برگ ریحان به مقدار لازم
  • نان تست ۱ بسته
  • نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه تست بادمجان

برای تهیه تست بادمجان، ابتدا باید بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای خرد کنید و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی بادمجان گرفته شود و بعد خوب بشویید و آبکش کنید.

سپس بادمجان ها را خشک کنید و داخل تابه قرار دهید و روی آن کمی نمک بپاشید. به مقدار لازم روغن و ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه کنید و درب تابه را قرار دهید تا بادمجان ها هم پخته و هم سرخ شوند.

خواندن
طرز تهیه همبرگر خانگی خوشمزه و مخصوص

در ادامه پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. زمانی که بادمجان ها طلایی شدند آنها را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود و بدین ترتیب همه بادمجان ها را سرخ کنید و از تابه خارج کنید. پیاز را داخل همان تابه ریخته و کمی سرخ کنید تا طلایی و سبک شود.

حالا قارچ های اسلایس شده را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش اضافه کنید و تفت دهید و بعد فلفل دلمه ای را نیز به صورت خلالی ریز خرد کنید و به همراه ادویه ها اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و قارچ نرم شود. در انتها ریحان تازه خرد شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

نان تست را روی تخته آشپزی قرار دهید. روی نان ها یک لایه بادمجان و بعد از مخلوط پیاز و قارچ بریزید و در آخر روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید و یک نان تست رویش قرار دهید. حالا تست ها را در ساندویچ ساز با صفحه گریل قرار دهید تا پنیر ذوب و نان تست طلایی شود.

اگر ساندویچ ساز ندارید می توانید ساندویچ ها را داخل یک تابه گریل قرار دهید و یک جسم سنگین روی آن قرار دهید تا چند دقیقه ای فشرده و برشته شوند.

طرز تهیه تست بادمجان
طرز تهیه تست بادمجان

چند نکته

  • اگر ساندویچ رژیمی می خواهید می توانید پنیر پیتزا را حذف کنید و به جای آن از پنیر سفید صبحانه استفاده کنید.
  • ترکیب پنیر سفید صبحانه و بادمجان طعمی بسیار عالی و متفاوت به ساندویچ شما می دهد.
  • می توانید از پنیر خامه ای نیز در این ترکیب استفاده کنید و یک تست با طعم عالی داشته باشید.
  • برای طعم بهتر می توانید به دلخواه از چند حبه سیر و یا ادویه های دلخواه دیگر نیز استفاده کنید.
  • مواد این ساندویچ دلبخواه است و می توانید به دلخواه از گوجه و یا کدو نیز به همراه بادمجان استفاده کنید.
  • ساندویچ تست خود را می توانید با انواع سس های دلخواه سرو کنید.
خواندن
طرز تهیه ساندویچ مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی

مقالات آشپزی بیشتر بخوانید: