طرز تهیه پاناکوتا لوتوس
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاناکوتا لوتوس خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
دسر لوتوس یک دسر خوشمزه و بین المللی است که می توان ان را به صورت تک نفره یا قالبی بزرگ سرو کرد و برای مهمانی ها و تولد و مراسم خاص گزینه مناسب وراحتی است و شما با چند قلم مواد می توانید ان را تهیه کنید اگر شما هم علاقه به چیز کیک لوتوس دارید می توانید ان را در پست های قبل مطالعه کنید در ادامه با طرز تهیه پاناکوتا لوتوس همراه ما باشید.
مواد لازم
- خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرمی
- شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
- کرم بیسکوییت لوتوس برای داخل دسر ۲ قاشق غذاخوری
- شیر پرچرب ۴ پیمانه
- پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
- اب سرد نصف پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
مرحله اول: پودر ژلاتین را به همراه کمی اب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
مرحله دوم: درون قابلمه شیر را به همراه شکر بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با حرارت ملایم شکر حل شود توجه کنید شیر نباید به جوش بیاید.
مرحله سوم: ژلاتینی که از قبل با اب مخلوط کردید و حالت اسفنجی پیدا کرده را روی بخار کتری به روش بنماری انجام دهید تا دانه های ژلاتین کاملا حل شود.
مرحله چهارم: خامه صبحانه را به روش بنماری روی بخار کتری قرار دهید تا مایع نسبتا رقیقی بدست اید سپس خامه را به قابلمه شیر اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله پنجم: ژلاتینی که بنماری کردید را به مخلوط شیر و خامه اضافه کرده و سپس وانیل را اضافه کنید.
مرحله ششم: در اخر کرم لوتوس را با بخار کتری کمی ذوب کنید تا رقیق شود حالا به مخلوط شیر و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم: قالب مورد نظر را کمی چرب کنید و مایه دسر را داخل ظرف بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد پس از این زمان وقتی دسر خودش را گرفت کناره های ان را با چاقو جدا کنید و درون ظرف برگردانید.
نکات تکمیلی
۱- در طول همه مراحل حرارت باید ملایم باشد تا خامه نبرد.
۲- اگر علاقه دارید دسر شیرین تری داشته باشید می توانید ۷ قاشق شکر بریزید.
۳- می توانید بجای ۴ قاشق ژلاتین ۷ قاشق بریزید.
۴- دسر حتما به مدت ۶ الی ۷ ساعت در یخچال باشد تا خودش را بگیرد.
۵- دسر را می توانید به صورت تک نفره سرو کنید.