طرز تهیه پاپ کورن کچاپ
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پاپ کورن کچاپ آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
پاپ کورن کچاپ یکی از محبوبترین تنقلات و میان وعده های خوشمزه برای دورهمی های دوستانه و خانوادگی است. پاپ کورن طعم های مختلفی دارد و هر یک از افراد یکی از آنها آنها را نسبت به بقیه ترجیح می دهند. در ادامه با آموزش طرز تهیه پاپ کورن کچاپ با ما همراه باشید.
مواد لازم
- ذرت ۱/۲ پیمانه
- کره ۵۰ گرم ( روغن ۳ قاشق غذاخوری)
- نمک به مقدار لازم
- پودر گوجه خشک شده به مقدار لازم
طرز تهیه پاپ کورن
تهیه پاپ کورن کچاپ کار بسیار راحتی است. کره یا روغن را داخل تابه یا قابلمه مورد نظر بریزید تا ذوب شود.
سپس دانه ذرت را به کره اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا ذرت ها کاملا در کره غرق باشند. در قابلمه یا تابه را قرار دهید و صبر کنید تا پف کنند. سپس از قابلمه خارج کنید.
می توانید پودر گوجه را در مرحله اول همراه با نمک، فلفل و روغن به ذرت بیفزایید. همچنین می توانید بعد از آماده شدن ذرت و ریختن آن در کیسه کاغذی، پودر گوجه را اضافه و هم بزنید. پاپ کورن کچاپ شما آماده است. نوش جان.
نکته: می توانید تعدادی گوجه را در داخل فر خشک سازید. ضمن اینکه می توانید سس گوجه فرنگی را در داخل فر به قدری حرارت دهید تا خشک شود و به شکل پودری در آید.
نکات مهم در تهیه پاپ کورن
- برای تهیه پاپ کورن کچاپ حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید تا به خوبی پف کند.
- ذرت نباید نمدار باشد ، بهتر است ذرت را در جای خشک نگه دارید.
- حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن ها خوب پف نمی کند و خیس می شود.