طرز تهیه پچ پچ شکلاتی

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه پچ پچ شکلاتی خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

پچ پچ شکلاتی یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفداری است که می‌توانید به راحتی در خانه درست کنید. با کمی حوصله و مواد اولیه ساده، می‌توانید یک عصرانه خوشمزه و جذاب برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

طرز تهیه پچ پچ شکلاتی
طرز تهیه پچ پچ شکلاتی

مواد لازم

  • آرد: ۲ و نیم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مخمر فوری: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
  • شیر خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر: ¼ پیمانه
  • آب: ¾ پیمانه
  • روغن: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: ۲۵ گرم
  • شکلات تخته‌ای: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول: ابتدا مخمر، شکر و کمی از آب ولرم را مخلوط کرده و بگذارید تا فعال شود و در یک کاسه بزرگ، آرد، نمک، شیر خشک و وانیل را مخلوط کنید.

مرحله دوم: مخمر فعال شده، شیر، آب، روغن و کره ذوب شده را به مواد خشک اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله سوم: خمیر را در یک ظرف روغنی قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهارم: شکلات تخته‌ای را خرد کرده و با کره به روش بن‌ماری ذوب کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و به شکل مستطیل درآورید.

مرحله پنجم: روی خمیر را با مغز شکلاتی بپوشانید و از یک طرف خمیر را رول کنید و سپس برش‌های یک سانتی‌متری بزنید.

مرحله ششم: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و پچ پچ‌ها را در سینی فر چیده و روی آن‌ها را با زرده تخم‌مرغ مخلوط با کمی شیر رومال کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.

پچ پچ شکلاتی بدون فر

طرز تهیه پچ پچ شکلاتی
طرز تهیه پچ پچ شکلاتی

مواد لازم

  • آرد: ۲ و نیم پیمانه
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • مخمر فوری: ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر ولرم: ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • شکلات تخته‌ای: به مقدار دلخواه

طرز تهیه

مرحله اول: در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، نمک و مخمر را با هم مخلوط کنید و شیر ولرم، روغن مایع و تخم‌مرغ را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله دوم: خمیر را در یک ظرف روغنی قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و در جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله سوم: شکلات تخته‌ای را خرد کرده و با کره به روش بن‌ماری ذوب کنید و خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و به شکل مستطیل درآورید و روی خمیر را با مغز شکلاتی بپوشانید.

مرحله چهارم: از یک طرف خمیر را رول کنید و سپس برش‌های یک سانتی‌متری بزنید و یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید و پچ پچ‌ها را در تابه قرار داده و هر طرف آن را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

نکات تکمیلی

  1. برای مغز پچ پچ می‌توانید از انواع شکلات‌ها، مانند شکلات شیری، تلخ یا سفید استفاده کنید.
  2. برای تزیین پچ پچ می‌توانید از پودر قند، شکلات رنده شده یا مغزها استفاده کنید.
  3. حرارت زیر تابه باید ملایم باشد تا پچ پچ‌ها به خوبی پخته شوند و نسوزند.
  4. برای طعم بهتر، می‌توانید به خمیر کمی وانیل یا دارچین اضافه کنید.