طرز تهیه کیک انار

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک انار خوشمزه و ویژه شب یلدا آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کیک انار یکی از شیک ترین و خوشمزه ترین کیک های ایرانی می باشد که برای پذیرایی ویژه از مهمان ها در شب یلدا استفاده می شود و شما می توانید با کمی حوصله این کیک خوشمزه را تهیه کنید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انار ساده در ادامه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک انار

مواد لازم

  • تخم مرغ  ۴ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد ۲ پیمانه
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • آب انار ½ پیمانه
  • بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل ½ قاشق چایخوری

مواد لازم سس کیک

  • آب انار ½ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • آب ۱ پیمانه

طرز تهیه کیک انار

ابتدا یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم، سپس تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل به آن اضافه می کنیم. در ادامه با دور تند همزن برقی به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ سفید و کشدار شود.

در این مرحله روغن مایع را به همراه آب انار درون مخلوط تخم مرغ می ریزیم، سپس مجددا با دور تند همزن برقی به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

حالا آرد را به همراه بکینگ پودر درون کاسه ای دیگر می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و ۲ مرتبه الک می کنیم، سپس مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم و این بار روی مخلوط تخم مرغ الک می کنیم.

خواندن
طرز تهیه کیک شکلاتی خوشمزه و خانگی

در این مرحله مواد را با لیسک به صورت دورانی و چرخشی به آرامی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم فر به طور کامل گرم شود.

حالا یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن جامد چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم. در ادامه مایه کیک را درون قالب می ریزیم و چند بار محکم روی سطح کار می کوبیم تا هوای اضافی بین مایه کیک خارج شود.

در این مرحله قالب کیک را طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه درون فر بماند تا بپزد. در این حین سس روی کیک را آماده می کنیم.

درون یک قابلمه مناسب نشاسته ذرت و شکر را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و کم کم به آن آب اضافه می کنیم، سپس به صورت مداوم مخلوط می کنیم تا شکر و نشاسته ذرت حل شود. در ادامه آب انار را به آن اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

در این مرحله مخلوط نشاسته ذرت را هم می زنیم و اجازه می دهیم به غلظت مورد نیاز برسد. در ادامه وقتی سس غلیظ شد از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. پس از گذشت ۴۵ دقیقه کیک را تست می کنیم.

در نهایت وقتی کیک انار کاملا پخته بود آن را از فر خارج می کنیم، سپس اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه کیک را از قالب خارج می کنیم، سپس سس کیک را روی آن می ریزیم. در آخر کیک را در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان.