طرز تهیه کتلت سوسیس

در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کتلت سوسیس خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

کتلت سوسیس یکی از غذاهای محبوب و پرطرفداری است که به سرعت آماده می‌شود و طعم لذیذی دارد. برای تهیه این کتلت خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید.

طرز تهیه کتلت سوسیس
طرز تهیه کتلت سوسیس

مواد لازم

  • سوسیس: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد متوسط (رنده شده)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن‌ها را بگیرید. سوسیس را از پوست خارج کرده و به قطعات ریز خرد کنید.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ سیب زمینی و پیاز رنده شده را بریزید و سوسیس های خرد شده را اضافه کنید سپس تخم مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل و زردچوبه بریزید.

مرحله سوم: آرد سوخاری را اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله چهارم: پس از نیم ساعت از مایه تهیه شده، به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل کتلت فرم دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم دو طرف را سرخ کنید.

کتلت سوسیس با پنیر پیتزا

طرز تهیه کتلت سوسیس
طرز تهیه کتلت سوسیس

مواد لازم

  • سوسیس: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد متوسط (رنده شده)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • جعفری، شوید، پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه، پاپریکا: به مقدار لازم
  • پودر سیر، روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آب اضافی آنها را بگیرید. سوسیس را از پوست خارج کرده و به قطعات کوچک خرد کنید.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ سیب زمینی و پیاز را بریزید سپس سوسیس ها را به همراه جعفری،پیازچه،شوید بریزید.

مرحله سوم: تخم مرغ و ارد سوخاری را به مواد اضافه کرده و نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودر سیر را بریزید و با دست مواد را ورز دهید تا منسجم شود در این مرحله به دلخواه می توانید پنیر پیتزا اضافه کنید.

مرحله چهارم: مایه کتلت را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس از مایه تهیه شده، به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل کتلت فرم دهید و در روغن داغ با حرارت ملایم دو طرف را سرخ کنید.

کتلت سوسیس و قارچ

طرز تهیه کتلت سوسیس
طرز تهیه کتلت سوسیس

مواد لازم

  • سوسیس: ۲۰۰ گرم (خرد شده)
  • قارچ: ۲۵۰ گرم (خرد شده)
  • پیاز: ۱ عدد متوسط (رنده شده)
  • نان تست: ۱ برش (خیس شده در شیر)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه، پاپریکا: به مقدار لازم
  • پودر سیر، روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: قارچ ها را خرد کرده و در تابه ای با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود پیاز را رنده کرده و اب ان را بگیرید در ادامه نان تست را در شیر خیس کنید تا نرم شود.

مرحله دوم: در یک کاسه بزرگ، سوسیس خرد شده، قارچ تفت داده شده، پیاز رنده شده، نان تست خیس شده، تخم مرغ، آرد سوخاری و ادویه ها را با هم مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

مرحله سوم: از مایه تهیه شده، به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل کتلت فرم دهید.

مرحله چهارم: در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و کتلت ها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.

کتلت سوسیس با سیب زمینی آبپز

طرز تهیه کتلت سوسیس
طرز تهیه کتلت سوسیس

مواد لازم

  • سوسیس: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۲ عدد متوسط (پخته و رنده شده)
  • پیاز: ۱ عدد متوسط (رنده شده)
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سوخاری: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه، روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: سیب زمینی‌های پخته را پوست کنده و رنده کنید. سوسیس را از پوست خارج کرده و به قطعات کوچک خرد کنید. پیاز را نیز رنده کنید و اب ان را بگیرید.

مرحله دوم: تمام مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید و ادویه ها، ارد سوخاری را اضافه کنید و به خوبی مواد را مخلوط کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

مرحله سوم: از مایه تهیه شده، به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و به شکل کتلت فرم دهید و در یک تابه مناسب، روغن را گرم کنید و کتلت‌ها را به مدت چند دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.

نکات تکمیلی

  1. برای طعم‌دار کردن کتلت‌ها می‌توانید از سبزیجات معطر خرد شده مانند جعفری و شوید نیز استفاده کنید.
  2. می‌توانید به جای سرخ کردن، کتلت‌ها را در فر نیز بپزید.
  3.  افزودن پنیر پیتزا به مایه کتلت، علاوه بر طعم لذیذ، ظاهر مجلسی تری به کتلت ها می دهد.
  4. پس از سرخ شدن کتلت ها، می توانید آنها را با سس کچاپ، سس مایونز، گوجه گیلاسی، زیتون و یا سبزیجات تزئین کنید.
  5. علاوه بر قارچ، می توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه ای، ذرت یا نخود فرنگی نیز استفاده کنید.