طرز تهیه کلمبا
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ به شما طرز تهیه کلمبا ، غذای اصیل جنوبی را آموزش خواهیم داد. در ادامه همراه ما باشید.
کلمبا یکی از غذاهای محلی استان هرمزگان است و به حلیم ماهی نیز معروف است. این غذای خوشمزه طرفداران بسیاری دارد و کسانی که غذاهای پختهشده با ماهی را دوست دارند، قطعاً از خوردن این غذا لذت خواهند برد. برای یکبار هم که شده این غذای مقوی و مفید را امتحان کرده و از طعم آن لذت ببرید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کلمبا در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم
- گندم (پرک شده) دو پیمانه
- گوشت ماهی یک پیمانه
- سبزی خردشده (گشنیز و شوید) نصف پیمانه
- سیر ۳ الی ۴ عدد
- فلفل سبز تند دو عدد
- پیاز ۲ عدد
- فلفل، زردچوبه و نمک به میزان لازم
- آب به میزان لازم
طرز تهیه کلمبا
برای تهیه کلمبا ، ابتدا آب را در قابلمه ریخته تا به جوش آید. سپس گندم (پرک شده) را که از قبل خیسانده شده در آب جوش میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا کاملاً نرم شود.
در ظرف دیگری ماهی را به همراه کمی ادویه (فلفل، زردچوبه و نمک) در آب جوش ریخته و پس از اینکه ماهی پخت، استخوانهای آن را کامل جدا میکنیم.
سپس در ماهیتابه، پیاز، سیر و سبزی (گشنیز و شوید خردشده) را در روغن به همراه ادویه تفت میدهیم. سپس گوشت ماهی را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کرده و یک تا دو عدد فلفل سبز تند را نیز خردکرده و به مواد میافزاییم.
در نهایت تمامی مواد را به گندمی که کاملاً نرم شده، اضافه کرده و با حرارت کم اجازه میدهیم مواد باهم میکس شوند و گندم، طعم سبزی را به خود بگیرد. برای تزئین نیز میتوان از برگ ریحان و جعفری استفاده کرد. کلمبا شما آماده است. نوش جان