طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
در این مطلب از مجله اشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر خوشمزه آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کوکو سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با کمی خلاقیت می توان آن را به یک غذای مجلسی تبدیل کرد. این کوکو علاوه بر طعم لذیذ، ظاهر زیبایی هم دارد.
مواد لازم
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده تا کامل پخته شود سپس پوست گرفته و رنده کنید.
مرحله دوم: پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند و زرشک را به مدت ۱۰ دقیقه در اب بخیسانید و سپس ابکش کرده و در اخر به همراه جعفری خرد شده به تابه اضافه کنید و سپس ادویه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ان ازاد شود.
مرحله سوم: سیب زمینی رنده شده،تخم مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و اگر مایه کوکو شل بود کمی ارد اضافه کنید
مرحله چهارم: از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد کنید وسط هر کوفته را با انگشت گود کرده و کمی از مواد را در آن قرار دهید.
مرحله پنجم: کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
کوکو سیب زمینی شکم پر با مرغ
مواد لازم
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- سینه مرغ چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده، پوست گرفته و رنده کنید و پیاز را رنده کنید و کمی در روغن تفت دهید سپس سینه مرغ چرخ شده را اضافه کرده و بگذارید کمی تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم: زرشک شسته را اضافه کنید و ادویه ها را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ان ازاد شود.
مرحله سوم: سیب زمینی رنده شده،جعفری خرد شده، تخم مرغ و ادویهها را با هم مخلوط کنید اگر مایه کوکو شل بود کمی ارد اضافه کنید.
مرحله چهارم: از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد کنید وسط هر کوفته را با انگشت گود کرده و کمی از مواد را در آن قرار دهید و سپس کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
کوکو سیب زمینی شکم پر با سوسیس
مواد لازم
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- سوسیس: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۱ عدد
- زردچوبه، نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده، پوست گرفته و رنده کنید. پیاز را نیز رنده کرده و سوسیسها را به صورت حلقهای خرد کنید و پیاز رنده شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله دوم: سوسیسهای خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مواد اماده شده را کناز بگذارید.
مرحله سوم: سیب زمینی رنده شده،تخم مرغ و ادویهها را با هم مخلوط کنید از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد کنید وسط هر کوفته را با انگشت گود کرده و کمی از پنیر پیتزا و مواد سرخ شده در آن قرار دهید کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
کوکو سیب زمینی شکم پر با پنیر پیتزا
مواد لازم
- سیب زمینی: ۴ عدد متوسط
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- پیازچه: ۴ عدد
- شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه
مرحله اول: سیب زمینیها را آبپز کرده، پوست گرفته و رنده کنید و پیازچهها را ریز خرد کنید سپس سیب زمینی رنده شده،تخم مرغ، پیازچه، شوید خشک و ادویهها را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم: از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و در دست گرد کنید. وسط هر کوفته را با انگشت گود کرده و کمی از پنیر پیتزا در آن قرار دهید کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند
نکات تکمیلی
- برای اینکه کوکوها شکل خود را بهتر حفظ کنند، میتوانید کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید.
- میتوانید به جای شوید خشک از جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.
- برای طعم بهتر، میتوانید کمی سیر رنده شده به مواد اضافه کنید.
- برای اینکه کوکوها نرمتر شوند، بهتر است سیب زمینیها را کمی بیشتر از حد معمول بپزید.
- میتوانید از پنیر موزارلا یا هر پنیر دیگری که دوست دارید استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کوکوهایتان تردتر شوند، میتوانید آنها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد نیز بپزید.
- برای اینکه مرغ طعم بهتری بگیرد، میتوانید قبل از اضافه کردن به مواد، آن را با کمی آبلیمو و زعفران مزه دار کنید.
- برای اینکه زرشکها شفاف شوند، میتوانید آنها را قبل از اضافه کردن به مواد، کمی در آب گرم خیس کنید.