طرز تهیه سوپ دال عدس

در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه سوپ دال عدس خوشمزه و مجلسی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.

سوپ دال عدس یک سوپ مقوی و بسیار زود هضم است که به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و برای یک وعده سبک غذایی مثل عصرانه یا شام میل کنید. شما می توانید با کمی تغییرات در مواد اولیه سوپ ها به آنها تنوع بدید و از سوپ تکراری دوری کنید. سوپ دال عدس یک غذای خوشمزه و مقوی و سرشار از ویتامین است و زمان پخت کمی می برد پس آن را حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ دال عدس

مواد لازم 

  • دال عدس ٢ پ
  • پیاز داغ ٢ ق
  • سیر٢حبه سرخ شده
  • برنج ٢ ق غ
  • رب ١ ق س
  • نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه بمقدار لازم
  • خامه ۳ قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش به دلخواه

طرز تهیه سوپ دال عدس

طرز تهیه سوپ دال عدس

ابتدا از یک ساعت قبل دال عدس و برنج را به صورت جداگانه در آب می خیسانیم، سپس آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. حالا حدود یک تا دو لیوان آب به دال عدس و برنج اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزند.حدود یک ساعت زمان برای پخت برنج و دال عدس کافی است.

در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس کمی زردچوبه اضافه می کنیم.

خواندن
طرز تهیه اشکنه کشک خوشمزه به روش اصیل مشهدی

پس از اینکه پیاز و زردچوبه یکدست شدند، سیر را رنده می کنیم و به قابلمه اضافه میکنیم. سیر را فقط در حدی که عطرش بلند شود تفت می دهیم، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا طعم خامی اش گرفته شود. سپس مخلوط برنج و دال عدس پخته شده را به قابلمه اضافه می کنیم.

حالا مقدار نمک، فلفل سیاه و ادویه های مورد سلیقه خود را اضافه میکنیم و چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مواد سوپ بپزند. پس از اینکه سوپ به خوبی لعاب انداخت و تمام مواد سوپ پختند آنرا با گوتشکوب یا مخلوط کن به صورت پوره در می آوریم.البته پوره کردن سوپ اختیاری است و می توانید به همان شکل هم سوپ را سرو کنید.

در پایان سوپ را از روی حرارت کنار میگذاریم و خامه صبحانه را اضافه می کنیم و به آرامی با سوپ ترکیب می کنیم، سپس سوپ را به همراه آب لیمو ترش سرو میکنیم.