طرز تهیه کیک برگردان شلیل
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک برگردان شلیل خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک برگردان شلیل از کیکهای بسیار خوشمزه و معروف بین المللی است که با میوهی شلیل تهیه می شود. در این کیک میوهی موجود در کف قالب با کارامل پخته میشود و مایه کیک روی میوه قرار میگیرد و در فر میپزد.این کیک را با انواع میوهها می توان تهیه کرد. این کیک عطر و طعم بینظیری دارد و بافت آن بسیار سبک و نرم است و برای عصرانه فوق العاده عالی است. در ادامه با آموزش کامل طرز تهیه کیک برگردان شلیل با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک برگردان شلیل
- آرد نول ۲ لیوان سر خالی
- روغن مایع ۱/۲ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- شیر ۱/۲ لیوان
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- شلیل ۵ عدد
- بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه کاراملی
- کره ۵۰ گرم
- شکر قهوه ای ۱/۲ لیوان
طرز تهیه
برای تهیه کیک برگردان شلیل ، ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه بار الک نمایید و کنار بگذارید. سپس برای تهیه سس کاراملی کره ذوب شده و شکر قهوه ای را با هم مخلوط نمایید و در کف قالب کیک (که از قبل کف و دیواره های آن را مقداری چرب کرده اید و کاغذ روغنی قرار داده اید) بریزید.شلیل ها را که از قبل شسته اید و خشک کرده اید به صورت اسلایسی برش بزنید و کف قالب بچینید.
در مرحله ی بعدی شکر، تخم مرغ و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و به مدت حدود ۵ دقیقه مواد را با هم زن برقی به هم بزنید تا رنگ مواد کرمی و بافت آن کش دار شود و بعد شیر را به مواد اضافه نمایید و حدود ۳۰ ثانیه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند.
سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. در پایان ترکیب آرد و بکینگ پودر را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه نمایید و با لیسک به هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند. مایه کیک را درون قالب بر روی اسلایس های شلیل بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مایه کیک را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه قرار دهید تا کیک شما بپزد و سطح رویی آن طلایی شود. برای اطمینان از پخت کیک خلال یا سیخ چوبی را در قسمت مرکزی کیک فرو کنید و اگر خرده های کیک به سیخ چوبی نچسبد کیک برگردان شلیل شما پخته است.نوش جان.