طرز تهیه کیک شیره خرما
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک شیره خرما خوشمزه و مقوی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک شیره خرما یکی از کیک های بسیار خوشمزه و رژیمی می باشد که شیرین کننده اصلی این کیک شیره خرما می باشد. این کیک به دلیل بافت منجسم و مواد مغذی که دارد می تواند به عنوان میان وعده ای مناسب برای کودکان شما باشد و به خاطر نداشتن شکر یک کیک رژیمی می باشد. در تهیه این کیک از کمی گردو به دلخواه استفاده شده است که می توانید با انواع مغز ها جایگزین کنید.در ادامه با آموزش این کیک خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم
- آرد ۲ پیمانه سر خالی
- تخم مرغ ۴ عدد
- شیره خرما ۱پیمانه سر پر
- شیر نصف پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- گردوی خرد شده نصف پیمانه (قابل حذف)
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق پچایخوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای شکسته و به همراه وانیل با همزن خوب مخلوط کنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کند.
در این مرحله شیر، روغن و شیره خرما را هم به مواد تخم مرغی افزوده و فقط در حد یکدست شدن مواد مواد آنها را مخلوط می کنید. بعد از افزودن هر کدام ۱ دقیقه زمان کافی می باشد.
آرد، بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کنید و روی مواد کیک الک کرده و با یک لیسک مواد را به خورد می دهیم تا کاملا یکدست شود. در انتها گردو را با ۱ ق غذا خوری آرد مخلوط کرده و الک کنید سپس به مواد کیک افزوده و با لیسک هم بزنید تا مخلوط شود.
قالب کیک را با روغن چرب کرده و داخل آن را آرد پاشی کنید. مواد کیک را داخل قالب ریخته و سطح مواد را خوب صاف کنید. حالا کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.
بعد از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با یک خلال چوبی تست کنید و اگر پخته بود از داخل فر خارج کرده و زمان دهید تا کاملا خنک شود. حالا این کیک بی نظیر را در کنار یک نوشیدنی گرم نوش جان کنید.