کیک کره بادام زمینی
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک کره بادام زمینی خوشمزه و خانگی آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک کره بادام زمینی یک کیک سریع و ساده با یک بافت اسفنجی و ابری می باشد که مزه بادام زمینی در آن بسیار خوشایند است. این کیک علاوه بر طعم خوب، سرشار از انرژی است و میتواند یک میانوعده مناسب برای شما و خانوادهتان باشد. در ادامه با طرز تهیه کیک کره بادام زمینی با ما همراه باشید.
مواد لازم
- تخم مرغ ۲ عدد
-
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- شکر ۱/۴ لیوان یا ۵۰ گرم
- آرد ۳/۴ لیوان یا ۹۴ گرم
- شیر ۱/۴ لیوان
- وانیل کمی
- کره بادام زمینی ۲ قاشق غداخوری (۴۰ گرم)
- بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
طرز تهیه
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید و سپس روغن را اضافه و دوباره کمی هم بزنید.
در ادامه کره بادام زمینی را اضافه کنید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه مواد را خوب هم بزنید. سپس آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و ۳ مرتبه الک کنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک یا ویسک (همزن دستی) به آرامی مخلوط کنید.
سپس شیر هم دما با محیط را اضافه کنید و باز هم مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط و ترکیب شوند. بافت این کیک قبل از رفتن تو فر بسیار لطیف است و بافتی موس مانند دارد.
قالب دلخواه را با کره چرب و آرد پاشی کنید و مواد کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر از قبل گرم شده و با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰ دقیقه کیک را بپزید. نوش جان.
نکته: برای تزیین روی کیک شکلات های چیپسی یا سکه ای گزینه مناسبی هستند.