طرز تهیه کیک ردولوت
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ شما را با طرز تهیه کیک ردولوت آشنا خواهیم کرد. در ادامه همراه ما باشید.
کیک ردولوت (red velvet) در لغت به معنی “مخمل سرخ” است و میتواند یک کیک مخصوص برای تولد یا یک کیک عاشقانه و خاص برای ولنتاین باشد. ردولوت نوعی کیک به رنگ قرمز است. معمولاً رنگ قرمز این کیک را با استفاده از رنگ خوراکی به دست میآورند. مابین لایههای کیک ردولوت میتوان از خامه یا کرم پنیری (کرم چیز) یا باتر کریم (کرم کره ای) استفاده کرد. علاوه بر کیک و کاپ کیک ردولوت ، کوکی ردولوت نیز وجود دارد که دسر بسیار شیک و جذابی است.
مواد لازم برای تهیه کیک ردولوت
- آرد شیرینی پزی ۲ و ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد درشت
- شکر ۳/۴ پیمانه
- جوش شیرین ۱ ق چای خوری
- نمک ۱/۸ ق چای خوری
- پودر کاکائو ۱ ق چای خوری
- روغن مایع ۱ پیمانه
- باتر میلک ۱ پیمانه
- رنگ ژله ای قرمز ۲ ق غذا خوری
- وانیل پودری ۱/۴ ق چای خوری
- سرکه سفید ۱ ق چای خوری
تهیه باترمیلک
این کیک به باترمیلک نیاز دارد. ابتدا ۱ پیمانه شیر پرچرب را داخل دمای محیط آشپزخانه بگذارید و ۱ ق چای خوری سرکه سفید به آن اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید شیر بریده بریده شود به این مایع بدست آمده باترمیلک گفته می شود.
طرز تهیه کیک ردولوت
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک ردولوت ، فر را روشن کنید. درجه حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه سانیگراد تنظیم کنید. تا گرم شود. قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید. کف قالب را چرب کرده و کمی روی آن آرد بپاشید. یک راه حل دیگر برای نچسبیدن کیک به قالب، استفاده از کاغذ روغنی مخصوص شیرینیپزی است.
حالا در یک ظرف بزرگ آرد، پودر کاکائو و نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در یک ظرف دیگر تخم مرغ، روغن، شکر، وانیل و رنگ قرمز مخصوص غذا را با همزن بزنید. این مواد باید به اندازهای هم زده شوند تا کاملاً پف کنند. سپس سرکه را به مواد اضافه کنید.
در این مرحله نوبت این است که کمکم آرد را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید. حالا میتوانید باتر میلک را بهتدریج به مواد اضافه کنید. هم زدن در این مرحله را به قدری انجام دهید تا تمام مواد با هم یکدست شوند و بافتشان نرم شود.
مواد را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و کیک را داخل فر قرار دهید.این کیک باید حدود ۳۰ دقیقه داخل فر قرار بگیرد. یکی از راه های مطمئن شدن است آماده بودن کیک استفاده از یک خلال دندان است. خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید. اگر مواد کیک به خلال نچسبید، میتوانید نتیجه بگیرید که کیک شما پخته است.
اجازه دهید کیک ردولوت حدود ۱۰ دقیقه خارج از فر استراحت کند و خنک شود. حالا از یک چاقو برای جدا کردن قالب از کیک استفاده کنید و به دلخواه آن را برش بزنید و با خامه قنادی یا باترکریم تزئین کنید. نوش جان